Следва

Националната галерия представя Калина Тасева (1927-2022)

Новият филм на Йоргос Лантимос с Ема Стоун вече се казва Kinds Of Kindness, а не AND

Дуетът от "Poor Things" се събира отново с Уилем Дефо и Маргарет Куали, плюс актьора от "Фаворитката" Джо Алуин, за четвърти съвместин проект. 

Movies & TV преди 4 седмици

Четвъртата колаборация на Йоргос Лантимос с музата на "Клети създания" Ема Стоун е преименувана на "Kinds of Kindness", както споделиха продуцентите Ед Гини и Андрю Лоу с Ан Томпсън от IndieWire в ново интервю. Промяната в името е съгласувана и с дистрибутора Searchlight Pictures.

„Kinds of Kindness“ е в постпродукция след снимките през октомври 2022 г. в Ню Орлиънс. Филмът е поредна творческа среща на Стоун с Лантимос, като се присъединяват и колегите на носителката на Оскар Стоун от „Клети създания“ Маргарет Куали и Уилем Дефо. Актьорът от „The Favourite“ Джо Алуин се завръща допълнително за проекта на Lanthimos, плюс Джеси Племънс, Хонг Чау и пробивната звезда от „Euphoria“ Хънтър Шафър.

За проекта чухме още през октомври 2022 г. Лантимос режисира по сценарий, който е написал съвместно с Ефтимис Филипу; като сценарият е разработен от Element Pictures и Film4. Филмът е продуциран от Ед Гини и Андрю Лоу от Element, заедно с Kasia Malipan и сценариста и режисьора Лантимос. Оли Мадън и Даниел Бацек са изпълнителни продуценти за Film4, който съфинансира проекта.

„Работата с Йоргос продължава да бъде връхна точка за нас в Searchlight и това е още един наистина оригинален проект, който отличава работата му“, казаха президентите на Searchlight Дейвид Грийнбаум и Матю Грийнфийлд в съвместно изявление тогава. „Отново да работим с Ема, Уилем, Джеси и Маргарет, както и с Element и Film4, е само черешката на тортата.“

Ед Гини и Андрю Лоу от Element добавиха: „Това е нашият пети филм с Йоргос и ние сме щастливи да се обединим отново с Searchlight и Film4 по този брилянтен сценарий на Йоргос и Ефтимис. Йоргос събра невероятен актьорски състав и екип и ние нямаме търпение да започнем.”

Макар че сюжетът остава в тайна, The New York Times коментира по повод участието на Дефо, че актьорът е бил зашлевен от Ема Стоун точно 20 пъти за кадър, който няма да се появи във финалната версия на филма. Любопитно е, че звездата не е имал планирани снимки във въпросния ден, но се е появил, за да помогне на колегите си да влязат в героите, като общува с тях извън кадър. Когато това изисква да му бъде ударен шамар, той очевидно няма против да позволи на Стоун да го зашлеви толкова пъти, колкото е било необходимо. 

Лантимос също коментира сцената в интервю, като каза, че отдадеността на Дефо към ролята е точно това, което той търси в актьорите, с които избира да работи.




Световната премиера на Kinds of Kindness е в САЩ на 21 юни. Кога ще пристигне в България, ще следим и споделим. 

More Movies & TV