Следва

Красивите балетни облекла на Мери Катранзу обгръщат Ню Йорк

Календар на стила: Ема Стоун - прелестна в моно аутфит

Стилна от главата до петите, точно такава е чаровницата Ема Стоун по време на...

All About Life преди 9 години

Стилна от главата до петите, точно такава е чаровницата Ема Стоун по време на прясно открития филмов фест във Венеция и за нула време спечели симпатиите ни с моно тоалета си.

Дуото „черно и бяло” е абсолютна класика, с която грешен ход е почти невъзможен, а когато е придружено от сияеща усмивка и приказна рижава грива, е в пъти по-неустоимо.

Графичната игра на дългия красавец Proenza Schouler от колекция resort 2015 е заразително хипнотизираща и с уверена крачка влиза в ролята на главен детайл на ансамбъла, умело допълнена от семпъл катранен къс топ, добавящ тренди нотка, и изящни бели стилето с пробляскваща декорирана муцунка.

Безупречен силует и красива графичност в главозамайваща вихрушка, която с устрем хвърля червенокосата актриса в седмичните ни модни вдъхновения за усмихнато начало на есента.

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 2 дни

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.