Следва

We Love: Най-романтичният момент на Оскари 2024

Ема Стоун спечели Оскара си в рокля със силует, който не мислехме, че ще видим отново

Актрисата, носителка на наградата за най-добра главна женска роля, избра ефектна рокля на Louis Vuitton. 

Celebrities преди 1 месец

Ако има една актриса, която получи и използва всички шансове на снощната оскарова вечер, това е Ема Стоун . Изпълнението й като Бела Бакстър във филма на Йоргос Лантимос „Клети създания“ я направи една от най-великите актриси в индустрията и й позволи да спечели статуетката като най-добра главна актриса. Развълнувана и ентусиазирана, на сцената актрисата, веднъж вече печелила "Оскар" с La La Land, пожела да сподели наградата с колегите си и с тези, които са работили с нея: «Най-хубавото в правенето на филм е, че резултатът е повече от сумата от отделните части: искам да споделя тази статуетка с всички, които са работили по филма. Йоргос, благодарим ти, че ни даде Бела Бакстър." След това благодари на семейството си, което "обожава". Елегантен и много премерен, нейният тоалет за вечерта в аванс на наградата осигури на Ема място сред най-добре облечените на Оскари 2024, разглеждаме защо. 

Дрехата е проектирана от Никола Гескиер за Louis Vuitton

Визията, проектирана от Nicolas Ghesquière за Louis Vuitton, следва обичайния стил на маестрото, характеризиращ се с минималистична естетика и авангардна нотка. Обичайна комбинация във френската модна къща, която по снощния повод изкристализира в дизайн, фокусиран върху преосмислянето на пеплума (естетично намигване, типично за 2010-те) и деколтето без презрамки.

Като капак на всичко, Ема Стоун на Оскари 2024 заложи на пусната коса, разделена на път по средата, също в пълно съответствие с обичайния й избор, и на грим, който подчертава тоалета, като същевременно запазва минимализма, продиктуван от него. Актрисата нямаше нужда от нищо друго, за да блесне в голямата си вечер. Чифт бели стилето и зашеметяваща жълта диамантена огърлица от Louis Vuitton High Jewelry украсиха цялата визия, подчертавайки зашеметяващия дизайн на Гескиер и екипа му. Накратко, тази поява беше една от най-очакваните за вечерта и за щастие оправда очакванията, при това връщайки на мода силует, който смятахме, че вече е забравен, но който все още е много красив. Или с други думи: щом Ема Стоун казва, че пеплумът се завръща, няма как да не се съгласим. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.