Следва

Оскар за "Анатомия на едно падане" и защо воайорството над чуждото нещастие ни прави щастливи

We Love: Най-романтичният момент на Оскари 2024

Двамата се ожениха тайно през 2020, а през 2021 се сдобиха с момиченце, Луиз Джийн. Ето цялата им история.

Celebrities преди 1 месец

Ема Стоун и Дейв МакКари запечатаха с целувка Оскари 2024 и специално победата на актрисата. Жестът развълнува всички, а светът видя страстна и изпълнена с любов размяна на нежност между Ема Стоун и съпруга й Дейв МакКари. Звездата от "Клети създания" на Йоргос Лантимос бе обявена снощи за носителка на наградата на Академията за най-добра актриса в главна роля, успех, който върви ръка за ръка с победата й през 2017 г. за La la land.

Влюбената еко двойка - Ема е веган, Дейв - вегетарианец, прекарват ваканциите си в еко курорти, пътуват с велосипеди и ядат храна, отгледана в градината им - бе увековечена в красив кадър, който веднага се превърна в най-романтичния момент не само на току-що приключилата церемония, но и в цялата история на Оскарите.

Кой е Дейв МакКари?

Но кой е съпругът на Ема Стоун? Да започнем с името му: човекът на Ема Стоун се казва Дейв МакКари и също работи в света на развлеченията. Актьор? Всъщност не, той е автор и режисьор на Saturday Night Live, като именно комедийното шоу става причина за любовта им. Ема и Дейв се срещат през 2016 г. по време на участието на носителката на Оскар в SNL в сегмент, режисиран от самия МакКари. Според източници, близки до двойката, двамата са започват да се срещат през октомври 2017 г., точно 2 години след края на връзката на Ема с Андрю Гарфийлд (продължила около четири години).

Двойката, която рядко се появява публично, бе забелязана за пръв път през януари 2019 г., веднъж на мач от НБА, а след това и на наградите SAG (снимани заедно с Брадли Купър).


Дейв МакКари и Ема Стоун на НБА мач

Тайната сватба през 2020 г

Въпреки че двойката предпочита да води живот далеч от светлината на прожекторите, МакКари направи новината за годежа публична, като публикува селфи на двамата, на която Стоун показва новия си пръстен, в Instagram през декември 2019 г. Дейв направи нетрадиционен избор за годежният пръстен на Ема, изоставящ традиционния диамант. Перленото бижу е проектирано от токийския майстор-златар Йошинобу Катаока и е закупен от магазин за бижута Catbird в Ню Йорк. Пръстенът от 18-каратово злато има прекрасна перла Akoya от 8 мм в центъра, заобиколена от корона от 0,37 карата диаманти с мотив на снежинка. През 2022 г. Ема Стоун ще носи една от роклите от тайната й сватба с Дейв МакКари на MET Gala.

През 2021 двамата станаха родители

Ема и Дейв станаха родители на момиченце, което видя бял свят на 13 март 2021 г. Новината, пазена от двойката, беше съобщена от портала TMZ, а по-късно научихме и пола на бебето, момиче, както и името: Луиз Джийн МакКари, почит към паметта на бабата на Ема, която се казва Жан Луиз.

Ема Стоун спечели Оскара си в рокля със силует, който не мислехме, че ще видим отново 

More Celebrities