Следва

Ашли Греъм роди близнаци

We Love: официалните портрети на херцогиня Катрин в чест на юбилея й

На 9 януари цяла Великобритания празнува рождения ден на любимката си - херцогинята на Кеймбридж Катрин, която вчера навърши 40 години 

Celebrities преди 2 години

В чест на важната дата кралското семейство публикува три нови официални портрета. С фотосесията, Кейт Мидълтън отдава почит на покойната принцеса Даяна, майка на съпруга й  - принц Уилям, както и на кралицата - Елизабет II. Цялостното настроение в кадрите навява мил спомен за естетиката от младите години на Нейно Величество, а бижутата, влезли в кадър са от колекцията на свекървата на Кейт - Даяна.  

На първата черно-бяла снимка Кейт позира в ефирна светла рокля, допълнена с обици с капковидни перли от колекцията на лейди Ди. След това идва красивата фотография, в която Катрин носи разкошна алена одежда от Alexander McQueen с откити рамене. Финалният портрет е по-игрив, много свеж, като Кейт носи игрива бяла рокля с рюшове. Автор на историческите кадри е Паоло Роверси, като всичките три ще влязат в постоянната колекция на Националната портретна галерия в Лондон, чийто патрон е херцогинята. 

Отличителната черта на трите работи е, че силно напомнят на стила на официалните портрети на самата кралица Елизабет, както и на сестра й, принцеса Маргарет, от 40-те и 50-те години, като подчертават блестящо и с много добър усет за естетика силата на кралските традиции.

 

More Celebrities