Сара Джесика Паркър и Крис Нот - двама красавци на премиерата на

Сара Джесика Паркър и Крис Нот - двама красавци на премиерата на "Просто ей така"

Премиерата на мини-сериала "Просто ей така", продължение на хитовия сериал "Сексът и градът", се състоя снощи в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк

 

На събитието, съвсем естествено, цялото внимание се фокусира върху главните звезди на шоуто. Сара Джесика Паркър и Крис Нот, които играят влюбените Кари Брадшоу и Мистър Биг, позираха заедно с широки усмивки пред фоторепортерите (четете още: "Просто ей така" - новият тийзър на продължението на "Сексът и градът", датата на премиерата и други подробности).  

Настроението на премиерата е фантастично, актьорите видимо се забавляват, вероятно предоволни от крайния резултат от работата си в продукцията, която гледаме от днес, 9 декември, по HBO GO. 56-годишната Сара Джесика е прекрасна във фриволното и същевременно елегантно модно творение на Оскар де ла Рента. Роклята-кринолин, комбинирана с изящна лека пелерина, розови обувки и деликатни, идеално подбрани бижута и симпатичен висок кок, е точно тази комбинация, която си представяхме върху госпожа Паркър по повод това събитие. 

Паркър пристигна на церемонията, придружен от съпруга си Матю Бродерик и сина им Джеймс.

Крис Нот, от своя страна, позира и със съпругата си Тара Уилсън, чиято оранжева мини рокля от коприна е най-секси дрехата на червения килим, забелязана от екипа ни този декември. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.