Следва

Финансовите поуки от една ужасна година: мислете, организирайте, поискайте помощ, но и харчете - все пак трябва да оцелеем емоционално след всичко това

Всички говорят за: вида на Сара Джесика Паркър на снимките на продължението на "Сексът и градът"

Снимките на продължението на "Сексът и градът" - "Историята продължава", са в разгара си

Celebrities преди 2 години

И колкото по-далеч отиват, толкова по-интересно става да следим какво се случва на снимачната площадка. Папараците продължават да дежурят в Манхатън, улавяйки актьорите в десетки ракурси, докато работят по филма. 

Вчера те заснеха Сара Джесика Паркър в две силно впечатляващи стилови решения. В единия случай героинята на актрисата - Кари Брадшоу изглежда откровено странно - в розова рокля, досущ нощница, син суичър с качулка и бели обувки. Едновременно с всичко това - пъстри шалове на главата и люлякови гумени ръкавици на ръцете. 


Какво ни остава, освен да се веселим? Припомняме най-шантавите тоалети на Кари Брадшоу


Героинята на звездата е известна със своите елегантност и чувство за стил, така че новият look предизвика известно недоумение сред феновете. 

Когато си мисля, че не може да изглежда по-зле, тя надскача себе си.

Обувките й дори не са закопчани. Какво се случва?

Прилича на възрастна чистачка!

Това е баба ми от Украйна!

Всичко, от което се нуждае, е дузина котки, за да завърши външния вид,

- пишат интернет потребители.

В друга сцена Паркър се показа в различен, но пак "нетрадиционен формат" - къс сив топ, много богато орнаментиран, и пухкава многоцветна пола на Alexander McQueen. Косата й красят ярко розови и люлякови цветя.

Някои заинтересовани предположиха, че може това да са тоалети за Хелоуин или някакво друго костюм-парти.


Сара Джесика Паркър и Джон Тени

Феновете на оригиналния сериал отдавна изразяват недоволство от модните интерпретации в новото шоу. Патриша Фийлд, която беше стилист на "Сексът и градът" и подбра тоалетите на известната четворка мацки, този път не е ангажирана в продукцията. Припомняме, че тогава тоалетите на главните герои бяха безупречни и послужиха за пример и вдъхновение на мнозина от повече от едно поколение. Новите визии на актрисите в сериала повдигат все повече въпроси.

Премиерата на "Историята продължава" е планирана за декември, като поредицата ще има 10 епизода. 

More Celebrities