Следва

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Joker: Folie à Deux: настръхващият първи трейлър

Продължението идва с Артър Флек в лудницата на Аркам и Лейди Гага като Харли Куин, която е психиатър, назначен да го лекува.

Movies & TV преди 2 седмици

Първият трейлър на Joker: Folie à Deux ("Жокера: Лудост за двама"), музикалното продължение на Joker с участието на носителите на Оскар Хоакин Финикс и Лейди Гага, беше разкрит в 4.30 тази сутрин.

В продължението виждаме завръщането на Финикс като Артър Флек, титулярният амбициозен стендъп комик, превърнал се в злодей, и Лейди Гага като д-р Харлийн Куинзел, психиатър, назначен да лекува Флек в лудницата в Аркам, която се влюбва в него и става негова съучастничка, вече като Харли Куин.

Заглавието е препратка към психиатричен синдром, при който налудно състояние се споделя от двама души.


Първите кадри на Лейди Гага от продължението на "Жокера"


За разлика от Joker, Joker: Folie à Deux ще бъде мюзикъл и се очаква да включва 15 песни, съобщи Variety, като повечето от тях са кавъри на вече съществуващи песни, включително That's Entertainment от мюзикъла The Band Wagon от 1953 г., в който пее Джуди Гарланд. Трейлърът включва още песента от 1965 г. What the World Needs Now Is Love.

В Joker: Folie à Deux участват още Зази Битц, Брендън Глийсън, Стив  Кугън и Катрин Кийнър, и е режисиран от режисьора на Joker Тод Филипс, който каза, че първият филм „винаги е мислен като единствен“, но би се интересувал да направи пподължение, ако е замесен Финикс. 

Финикс, който спечели първия си Оскар за изпълнението си на Флек, бе изключително ентусиазиран от ролята и каза пред Rolling Stone: „Не мога да спра да мисля за това... ако има нещо друго, което можем да направим с Жокера, което може да е интересно“, добавяйки, че вярва, че има „безкрайни възможности за това докъде можем да стигнем с героя“.


Тод Филипс пусна първия кадър от продължението на "Жокера"


Joker влезе в историята на боксофиса, когато беше пуснат през 2019 г., превръщайки се в първия филм с рейтинг R (18+), събрал над 1 милиард долара приходи. Печели "Златен лъв" на международния филмов фестивал във Венеция и е номиниран за 11 награди "Оскар", като печели две.

Joker: Folie à Deux ще бъде пуснат по кината на 4 октомври.

More Movies & TV

„Рипли“: 5 причини да гледаме трилъра с Андрю Скот и Дакота Фанинг

Movies & TV преди 3 часа

През април всички погледи (включително на нашата редакция) са насочени към новия сериал на Netflix "Рипли". И въпреки че историята, базирана на романа на Патриша Хайсмит за дребен мошеник, е позната на мнозина от филмовата адаптация от 1999 г. с участието на Мат Деймън, открихме пет причини (всъщност са доста повече) да загледаме нейния нов прочит. Предупреждение за спойлер: "Рипли" на Стивън Зейлиън е много пристрастяващ.