Следва

Digital Annual Summit: Конференцията за дигитален бизнес ще се проведе на 28 ноември

Малки детайли, големи емоции: сватбата на Харис Рийд от Nina Ricci

"Това беше фантазията, за която ми казваха, че никога няма да се превърне в реалност" 

Love преди 5 месеца

Харис Рийд е най-младият творчески директор в историята на френската модна къща Нина Ричи (Nina Ricci). Показвали сме ви негови дизайни и модели, като смеем да твърдим, че най-забележителният до момента е този, носен от Иман на червения килим на Met Gala през 2021 година. Смел и новаторски, разчупващ стереотипите на мъжката и женската мода, това е Харис Рийд (вижте още: Шах и Мат по върховете на модата - кой кого замени, къде и защо през 2022-ра).

С чувство на приятна изненада научихме, че съвсем наскоро той и неговият партньор - Ейтън Синерман, са се венчали на интимна церемония. Двойката се запознава чрез приложение за запознанства и искрицата пламва моментално: "Запознахме се буквално след като Лондон се отвори след втората вълна на Ковида през 2021 г., споделя лондонският дизайнер. - Можехме да седнем навън, да вечеряме и да си говорим с часове. Спомням си дори, че един сервитьор буквално не се приближи до нас в продължение на четири часа, защото сме изглеждали толкова влюбени, че не е искал да наруши момента ни."

Красиво и розово преминават 18 месеца от връзката им, когато Ейтън - основател и главен изпълнителен директор на дигиталната агенция Spatial Innovation Lab - организира романтично предложение на едно от любимите места на двойката в Обединеното кралство: градините на The Newt в Съмърсет: "Той ме изненада точно под дървото, където беше третата ни среща. Цялата градина беше затворена и когато влязох, не можех да повярвам, че ми прави предложение.”

Внимателното обмисляне на всеки детайл по предложението не подминава и пръстена. Дизайнът “toi et moi” от 20-те години на миналия век се оказа съвършеното решение: "Никога не съм си мислил, че някой някога ще коленичи пред мен с диамантен пръстен", казва Харис (вижте още: Историята зад ослепителния годежен пръстен Toi Et Moi на Джаки Кенеди).

Идеята за сватбена церемония идва почти веднага след предложението за брак. Тя е малка и интимна, само за най-близките, организирана в старото кметство на Челси. Двойката разкрива, че планират по-голямо и пищно тържество в Италия следващото лято: "Мисля, че се опитвахме да изживеем пълната фантазия на булката и младоженеца: да бъдем в съдебната палата, да бъдем със семейството си, да изживеем тези наши малки моменти", споделя Рийд (вижте още: We love: сватбата на Алисън Шифман от Vogue).

Визията на дизайнера е изработена от самия него - бял копринен топ с дълбок разрез на гърба и перфектно съчетаващи се бели панталони: "Като дете винаги съм си представял голяма булчинска рокля, която е изключително разголена. Но колкото повече преминавах през различни идеи и етапи на живота си, толкова повече не исках да правя разсейващо модно изявление, а да изживея емоциите на момента. Визията ми ми помогна да открия баланса между женствеността и мъжествеността."

Сватбеният ден е скромен, но изобилства от пищни емоции. Двойката събира най-близките роднини и приятели и изминава пътя до олтара под звуците на "Mystery of Love" на Sufjan Stevens: "Беше емоционално, разказва дизайнерът. - Да влезем заедно, държейки се за ръце, беше супер специално и за двама ни" (вижте още: Тяхната голяма луда италианска сватба: Симоне Маркети и Андреа Дестро).

След церемонията, празненството продължава в хотел Claridge: "Всичко беше съобразено с идеята, че това е моята малка фантазия, за която ми казваха, че никога няма да мога да имам, заради сексуалната ми ориентация", обяснява дизайнерът.

“Това бе ден, който никога не съм си представял, че ще имам", така завършва Харис Рийд разказа си за перфектния сватбен ден. Пожелаваме на двойката живот, изпълнен с неочаквани и красиви моменти! 

More Love