Следва

Men's Exhibit: 10-те най-добри визии от модната седмица в Париж

Най-романтичните Холивудски предложения за брак

За да има сватба, преди това следва да има едно добре отправено предложение, което завършва с „Да!“.

All fashion преди 8 години

Цялата седмица ни е сватбена, но за да има сватба, преди това следва да има едно добре отправено предложение, което завършва с „Да!“. Неговите инициатори търсят какви ли не романтични и оригинални начини да го направят, макар на нас да ни се струва, че това как е зададен този въпрос никак не е определящо за отговора. Освен ако не е пред стотици хора или друга такава ситуация, която не дава особена възможност за избор.

И да, известните личности може би имат достъп до безумно скъпи годежни пръстени и най-екзотичните световни дестинации, но вероятно степента на притеснение и вълнение в момента на истината е точно толкова голяма, колкото и при всички нас. А начините на предложение при много от тях не са чак толкова различни. Нека видим по-интересните:

Ръсел Бранд и Кейти Пери

След 5 месеца заедно, комикът Ръсел Бранд предлага на Кейти на Нова година, докато са на романтична вечеря със свещи и шампанско в луксозният хотел Taj Rambagh Palace в Джайпур, Индия. Певицата била споделяла пред любимия си колко обича индийската култура и Ръсел решил да я изненада за Коледа с пътуване до там. Пръстенът бил скрит измежду декоративни цветя в ресторанта. Следва брак, който се разпада през 2012.

Кание Уест и Ким Кардашиян



Кание предлага на Ким с 15-каратов пръстен на бижутера Лорейн Шварц, оркестър от 50 музиканта и фойерверки. За целта рапърът наема цяло бейзболно игрище в Сан Франциско, на което в този момент Ким снима за своето реалити шоу. На таблото е изписа надписът ‘Pleeeease Marry Meee!!’ , а в момента, в който Ким казва „Да“, целият клан Кардашиан излиза от ложите, откъдето тайно наблюдават събитието.

Джордж Клуни и Амал Аламудин



Джордж можеше да отвлече Амал в своя дом на езерото Комо или на частната му яхта някъде из Средиземноморието, но актьорът решава да направи семпло предложение на своя адвокат, ако нещо, отправено от Джордж, може да се нарече семпло. Той сготвя вечеря в дома им в Калифорния и изненадва любимата си, като пада на едно коляно. И добавя пръстен, за чийто дизайн той самият е съдействал – 7-каратов диамант с изумрудена шлифовка на стойност 750 хиляди долара.

Сийл и Хайди Клум



Сийл безспорно печели наградата за най-иновативно предложение за брак. С хеликоптер певецът завежда Хайди на глетчер, висок над 4, 000 метра. Там ги чака иглу, направено специално за тях. Вътре вече е класиката – легло, обсипано с розови цветчета, свещи, храна, шампанско. Двойката сключва брак през 2005, разделя се през 2012 и се развежда официално миналата година.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт

Харисън Форд среща актрисата от Али Макбийл на наградите Златен глобус през 2002, когато Калиста по невнимание разлива червено вино върху него. Да, и на нас тази история ни се струва твърде клиширана, за да е истина, но тя продължава. След седем години и половина господин Форд й прави предложение на Свети Валентин, докато били на ваканция с осиновения син на Калиста, Лиъм. Харисън дори успял да въвлече малкия в програмата, като го убедил да изтича при майка си и в момента на предложението да извика „Господин Форд ще ми бъде татко!“ Е, в такава ситуация Калиста едва ли е имала възможност да каже „Не“, дори да е искала.

Боби Браун и Уитни Хюстън



Боби Браун предлага на легендарната Уитни Хюстън с не един, а два пръстена, докато били в кола. Певицата отива да го вземе от летището, а той я изненадва с годежен пръстен, от който тя се разплаква и приема на момента. В този момент Браун изважда още един пръстен, по-голям, от което Уитни вече не е на себе си. Двамата сключват брак през 1992, но се разделят през 2007.

Джордан Братман и Кристина Агилера



Продуцентът Джордан Братман отправя своето романтично предложение към Кристина през 2005, докато двойката е на почивка в Калифорния. Братман обсипва стаята им с рози и подаръчни кутии, всяка от които съдържа подарък и поема, написана от него. В последната има познайте какво – 5-каратов годежен пръстен. Двойката сключва брак през 2005 и се развежда през 2010, въпреки популярните „голи недели“, които правят, за да поддържат искрата жива.

Пинк и Кари Харт



Никога банална, певицата Пинк е тази, която отправя предложението към мотокрос състезателя Кари Харт. Докато той взема участие в състезание в Калифорния, Пинк развява огромен надпис „Ще се ожениш ли за мен? Сериозно?“ И докато Харт отбие, за да приеме, двамата сключват брак в Коста Рика през 2006, разделят се през 2008, Пинк прави песента “So What” и се събират отново през 2009.

Лудакрис и Юдокси Агнан



Лудакрис предлага на своята приятелка мигове след като двамата се издигат над земята на неговия частен самолет през декември 2014. Предложението за брак е прожектирано на земята, а няколко дни по-късно двамата се венчаят.

Дейвид Аркет и Кортни Кокс



Дейвид Аркет организира фойерверки, които избухват точно в момента, в който предлага на Кортни на плажа във Флорида. Двамата сключват брак през 1999, имат дъщеря, чиято кръстница е Дженифър Анистън, но се развеждат през 2010.

Ник Кенън и Марая Кери



Ник предлага на Марая цели два пъти. Първо, целият Емпайър Стейт Билдинг е освентен в любимите цветове на певицата – розово и лилаво и Кенън я завежда на покрива на сградата, за да  й предложи. Цялата зона е отрупана в балони в розово и лилаво. Чакайте, става още по-сладникаво. Ник първо предлага пръстен-лакомство, но вътре в него се намира истинският диамант. След това двамата си правят романтична разходка с хеликоптер около Емпайър Стейт, по време на която Кенън предлага отново.

Бен Стилър и Кристин Тейлър



Докато актрисата Кристин Тейлър я няма, Бен Стилър се промъква в дома й и декорира с, разбира се, рози и свещи. Интересното е, че когато тя се връща, Бен осъзнава, че е забравил пръстена. Той все пак предлага, тя все пак приема, всичко се нарежда.

Том Круз и Кейти Холмс


Докато са заедно, Том и Кейти са известни като кралят и кралицата на публичната демонстрация на привличане, така че от тях се очаква подобаващо романтично-сладникав годеж. И наистина, през 2005-та, след едва два месеца срещи, Том завежда Кейт на Айфеловата кула и й предлага, след което я води на вечеря на свещи в Le Jules Verne. Холмс споделя новината със света на следващата сутрин. Двамата се развеждат през 2012.

Матю Макконъхи и Камила Алвес



Матю опакова пръстена на Камила в около осем кутии, така че тя да отваря кутия след кутия, докато стигне до него. Когато стига до последната, Матю прави предложение, а отговорът е ясен.

Адам Ливайн и Бехати Принслу


Преди да поиска ръката на Бехати от самата нея, Адам спазва старата традиция и първо я иска от баща й. А когато й предлага, толкова се притеснява, че пада на две колене, вместо на едно. Бехати, завиждаме ужасно, както и да ти беше предложил!
 

More All fashion