Следва

Патриция Пепе и нейната идея за женственост

Впечатляващите първи кадри на Тимъти Шаламе като Боб Дилън

Режисьор на филма е Джеймс Манголд.

Celebrities преди 1 месец

В интернет се появиха първите кадри от снимачната площадка на биографичния филм за култовия американски музикант Боб Дилън. В главната роля е Тимъти Шаламе, но премиерната дата все още не е оповестена. 

Филмът е режисиран от Джеймс Манголд, известен с филмите “Форд срещу Ферари”, “Логан” и “Да преминеш границата”, който е и сценарист. Прави впечатление, че изпълнителен продуцент на филма е самият 82-годишен Боб Дилън.

Сюжетът се фокусира върху ключов момент от кариерата на музиканта – преходът от фолклорната музика към рок звученето през 60-те години на миналия век. В лентата участват още Ел Фанинг и Едуард Нортън, като в хода на подготовката на продукцията се появи информация, че и Бенедикт Къмбърбач ще вземе участие, но той напусна актьорския състав. Биографичният филм е базиран на книгата Dylan Goes Electric от Илайджа Уолд.

Последно гледахме Тимъти Шаламе в мюзикъла Wonka, който получи оценка A- от зрителите по скалата на CinemaScore; критиците също похвалиха филма (рейтингът за "свежест" на портала Rotten Tomatoes е 83%) - Тимъти Шаламе в ролята на шоколатиер с големи мечти в “Уонка”

More Celebrities