Следва

Исторически пробив за “Наследници” на Emmy 2023 и всички номинирани

Тимъти Шаламе в ролята на шоколатиер с големи мечти в “Уонка”

Първият трейлър на "Уонка" е тук, за да ни ориентира какво да очакваме от тази изумителна продукция 

Movies & TV преди 9 месеца

С участието на Тимъти Шаламе в ролята на ексцентричния шоколатиер от книгата на Роалд Дал "Чарли и шоколадовата фабрика" от 1964 година, "Уонка" ни представя предисторията на този любим и добре познат шедьовър. От трейлъра разбираме, че филмът проследява младия Уили Уонка, който се отправя на пътешествие, за да отвори своята емблематична фабрика.

Чуваме как актьорът от "Дюн" споделя за пътуванията си по света в продължение на седем години, за да усъвършенства занаята си и да допринесе с нещо ново и забавно за света на бонбоните в Англия, само за да бъде обезпокоен от "шоколадовия картел".

От режисьора на "Падингтън" и продуцентите на франчайза за Хари Потър, "Уонка" обещава причудливо пътуване, съпътствано от звезден актьорски състав. Наред с Шаламе, се включват Оливия Колман, Патерсън Джоузеф, Роуън Аткинсън, Кийгън-Майкъл Кий и Сали Хокинс. И, ако още не сме ви впечатлили достатъчно - Хю Грант ще се превъплъти в Умпа Лумпа!

"Във време и климат на интензивна политическа реторика, когато има толкова много лоши новини през цялото време, това, надявам се, ще бъде парче шоколад.", сподели в интервю по-рано тази година Тимъти.

И докато хапваме по парченце шоколад, вдъхновени от господин Шаламе, ви оставяме да се насладите на трейлъра на “Уонка” >>>

More Movies & TV