Следва

Разделени: Кание Уест и Бианка Ченсори

Лавандуловият костюм на Wonka! Тимъти Шаламе на премиера

Очакваме „Уили Уонка“ на Тимъти Шаламе да е достатъчно неочакван. Дори само ако погледнем облеклото за промоционалното турне 

 

Celebrities преди 5 месеца



Тимъти, който е в средата на рекламната кампания за новия филм Wonka, посети Токио, Япония и още с пристигането на летището демонстрира шикозния си чар в черно латексово палто. На самата предпремиера звездата представи мода с контрастно настроение (вижте още: Тимъти Шаламе в ролята на шоколатиер с големи мечти в “Уонка”).

Дали става дума за гениалното въображение, присъщо и на Уили Уонка във филма? Не знаем, но красавецът Тимъти се появи в лавандулов костюм, изработен от гладка, лъскава кожа по поръчка на Prada. Тимъти завърши визията си с бели боти тип Челси.

Подобно на Елвис Пресли, той разкопча горното копче на ризата и добави блясък с диамантена огърлица. Въпреки че зениците на феновете бяха разтърсени от неочакваната мода, Тимъти изглежда доста доволен от лавандуловата си визия. Основният цвят на героя на Wonka е лилав, така че този костюм изглежда цели същото внушение. Може би в бъдещето ще се роди тренд „WonkaCore“, евентуално толкова горещ, колкото Барбикор.

Във филма "Уонка", планиран с премиера през януари 2024 г., Тимъти се трансформира в „Willy Wonka“, най-великият магьосник, изобретател и производител на шоколад. Тъй като това е благодарен в стилистично отношение герой, очакваме с нетърпение нетрадиционните костюми, които ще бъдат показани по време на промоционалното турне, пък и в самата лента.  

More Celebrities