Следва

Принц Уилям: най-сексапилният плешив мъж в света

Разделени: Кание Уест и Бианка Ченсори

Йе остана без своята муза  

Celebrities преди 5 месеца

Измина месец, откакто стана ясно, че Уест и Ченсори са сключили брак по "религиозни причини", а вече различни източници ни информират, че двойката си е дала “почивка”. По думите на техни близки, раздялата им е резултат от опасенията на семейството и приятелите на Бианка относно контролиращото поведение на Кание.

28-годишната красавица живее по строги правила, наложени ѝ от Уест. Тя спазва определена от него диета, облича се според неговото настроение и дори ѝ е забранено да говори на обществени места. От известно време обаче, Бианка е при семейството си в Австралия, далеч от Кание. Изглежда, че престоят без обичния съпруг и думите на близките най-сетне са я подтикнали да преосмисли ситуацията.

Откакто връзката им стана публично достояние, Уест и Ченсори постоянно са обект на критики. Бианка неколкократно се появяваше в стил визии, за чието описване обикновено не достигат думи, и дори се разходи из Италия в редица прозрачни чорапогащници, бодита и “гащеризони” (вижте още: В чорапогащи и босички: Кание и Бианка, и имаме тренд).

Много от хората в обкръжението на Уест смятат, че той се стреми да превърне новата си муза в копие на бившата си съпруга - Ким Кардашиян. Те дори наричат Бианка "радикализирана версия Ким 2.0".

За момента Кание е в Саудитска Арабия, където усилено подготвя новия си албум, за да се завърне на музикалната сцена. Колко дълго ще продължи почивката на Уест и Ченсори и дали това ще е краят на 11-месечния им брак - следим.

More Celebrities