Следва

24 години брак, 15 годежни пръстена: любовните бижута на Виктория Бекъм

Кание Уест и Бианка Ченсори - сватба по „религиозни причини“

Кание Уест е сключил брак с Бианка Ченсори месец след официализирането на развода му с Ким Кардашиян по "религиозни причини", а именно - клетвата му да се въздържа от секс преди брака

Celebrities преди 6 месеца

Миналата седмица стана известно, че двойката официално е регистрирала брака си, въпреки че мнозина се съмняваха в това.

Инсайдер добавя пред US Weekly, че рапърът е „много влюбен“ и „вдъхновен“ от 28-годишната си съпруга. „Той я нарича своя муза и обожава да я съветва за стила й“, отбелязва близкият до двойката. 

„Йе е мегазвезда от две десетилетия и неепрекъснато се развива, а първият му брак беше с човек, който почти през цялото време живее пред камерата“, цитира Daily Mail друг близък приятел на артиста. 

„Бианка и Йе имат напълно сходни вибрации. Двамата са много близки, много привързани и напълно отдадени един на друг. Мисля, че и двамата обичат да отделят време само за себе си. Поради тази причина те запазиха в тайна подробностите от сватбения си ден. Не мисля, че някой, освен тях двамата, знае как точно се е случило всичко".

В същото време мнозина се съмняват в искреността на връзката между Кание и Бианка. Приятели на младата красавица са на мнение, че той напълно я е подчинил на волята си, като дори е съставил набор от правила за висис Уест, които диктуват какво тя трябва да носи и да яде, като едновременно й е забранено да говори на обществени места.

Това състояние на нещата очевидно не притеснява семейството на Бианка: както стана известно наскоро, нейният баща, както и чичовците й са престъпни босове . След тази новина много потребители на мрежата започнаха да се чудят как така семейството позволява на Уест да се държи така с приятелката си, да не говорим, че по време на Венецианския кинофестивал двойката предизвика истински скандал в Италия след изтекли в публичното пространство кадри, на които се вижда, както се твърди, че става дума за орален секс във водно такси.

Новият роман на Кание беше коментиран и от Ким Кардашиян, която призна, че се срамува от него. А бившата приятелка на рапъра Джулия Фокс спомена в мемоарите си, че той се е опитвал да я манипулира, главно с цел да отмъсти на бившата си съпруга.

More Celebrities