Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 19.06 - 25.06

В чорапогащи и босички: Кание и Бианка, и имаме тренд

Внимавайте, момичета и момчета: Уест, който определено умее да налага тенденции, предлага мода, срещу която почти не можем да възразим. Кание Уест (понастоящем Ye) и неговата партньорка Бианка Ченсори преминаха от носенето на облекла, които нямат кой знае какъв логистичен смисъл, до простичкото изоставяне на повечето дрехи, включително обувките Споменахме ли, че това се случва навън, не по-малко в Лос Анджелис? Да!

Celebrities преди 10 месеца

Миналата седмица Уест и Ченсори отскочиха за бърза съвместна вечеря до KFC в почти съвпадащи тоалети: той с чифт подплънки под черната си тениска Vetements POLIZEI, която не е свалял от седмици, според наблюденията ни, плюс непрозрачен черен чорапогащник. Освен останалото, Йе предпочита да погали L.A. sans shoes, т.е. със стъпалата си, лично.

Междувременно булката на момента също носи черна тениска, но към нея добавя напълно прозрачен чорапогащник без (поне видимо) нищо под него (вижте още: Кание Уест се ожени тайно, избраницата е колега). Въпреки че вероятно е вярно, че и по-странни неща са се случвали в свещената обител на пърженото пиле KFC, това, което усещаме е, че модерната двойка определено е на вълна чорапогащи, по възможност на открито и без допълнителни украшения. Могат ли чорапите всъщност да заменят панталоните? Може ли материята им да издържи, без да се закачи за зърнестата структура на бетона? Може ли тънката му мрежа да осигури адекватна защита срещу неща като, например, досадна анкилостома?

Като оставим настрана практичността, ние всъщност подкрепяме решението да се избягва всяка форма на панталон и да се оставят чорапите да говорят сами за себе си. Ченсори е нещо като следовник на тенденцията на носене на чорапогащи вместо панталони, която бившата съпруга  на собствения й съпруг (да, Ким) популяризира в края на миналата година, но по по-достъпен начин, който изглежда и доста удобен. При това е евтино, да не кажем направо безплатно, да си причиниш тази мода. Чорапогащникът, така погледнат, внушава приятна свобода и еластичност, съответно, защо не всички да подходим подобно и да започнем да се освобождаваме от оковите на твърдите панталони по-често, особено когато става дума за кофи с пиле. Липсата на обувки обаче е друга тема. Това е спешна ваксина срещу тетанус, която седи в спешния лекарски кабинет и чака. А и вероятно Kanye има голям сандък резервни Yeezy-та, който лежи някъде, нали?

More Celebrities