Следва

Шакира с документален филм за "живота след Жерар Пике"

Принц Уилям: най-сексапилният плешив мъж в света

Класация, която дори не сме предполагали, че съществува
 

Celebrities преди 3 месеца

Уелският принц Уилям се оказа най-секси плешивият мъж в света. За това научихме от изданието Metro, което всяка година обявява най-първия във въпросната класация.

От Metro провеждат изследване, при което изчислява броя на търсенията в интернет на известни плешиви мъже, към които са включени думите "без риза" (любопитно занимание, признаваме). Това, разбира се, не е единственият фактор, взети са предвид и съотношението на лицето, височината, финансовото състояние на участниците и тяхната популярност в социалните мрежи (вижте още: Секси е мъжът да готви - принц Уилям умее и това).

Както отбелязват от изследването, принц Уилям е смятан не само за най-сексапилния, но и за най-желания в сравнение с останалите претенденти за първото място. Той детронира миналогодишния победител Вин Дизел, който сега е на второ място, а след него се нарежда актьорът Джейсън Стейтъм.

В класацията попадат още, както следва - Самюел Л. Джаксън, Джеф Безос, Майкъл Джордан, Дуейн Джонсън (Скалата), Шемар Мур, Шакил О'Нийл и Тери Крюз.

А кой е най-секси мъжът на планетата, четете ТУК.

More Celebrities

Задължителното интервю на Миуча Прада за Vogue: силен разговор за мода, семейство и страст

Celebrities преди 1 ден

Леко ветровитият ноември се усеща на балкона на Ca’ Corner della Regina, дворецът от 18-ти век, дом на фондация Prada във Венеция, където Миуча Прада позира за снимки на фона на Канале Гранде.