Следва

Шакира с документален филм за "живота след Жерар Пике"

Принц Уилям: най-сексапилният плешив мъж в света

Класация, която дори не сме предполагали, че съществува
 

Celebrities преди 5 месеца

Уелският принц Уилям се оказа най-секси плешивият мъж в света. За това научихме от изданието Metro, което всяка година обявява най-първия във въпросната класация.

От Metro провеждат изследване, при което изчислява броя на търсенията в интернет на известни плешиви мъже, към които са включени думите "без риза" (любопитно занимание, признаваме). Това, разбира се, не е единственият фактор, взети са предвид и съотношението на лицето, височината, финансовото състояние на участниците и тяхната популярност в социалните мрежи (вижте още: Секси е мъжът да готви - принц Уилям умее и това).

Както отбелязват от изследването, принц Уилям е смятан не само за най-сексапилния, но и за най-желания в сравнение с останалите претенденти за първото място. Той детронира миналогодишния победител Вин Дизел, който сега е на второ място, а след него се нарежда актьорът Джейсън Стейтъм.

В класацията попадат още, както следва - Самюел Л. Джаксън, Джеф Безос, Майкъл Джордан, Дуейн Джонсън (Скалата), Шемар Мур, Шакил О'Нийл и Тери Крюз.

А кой е най-секси мъжът на планетата, четете ТУК.

More from View Sofia

Всичко за Оскарите: Червения килим, изпълнението на Уил Смит и победителите

Celebrities преди 2 години

94-ите годишни Оскари бяха тази нощ! Фантаз или компромис е цялото събитие - разглеждаме в галерията всички от Червения килим на голямата вечер, надолу обобщаваме най-важното случило се и победителите по категории и теглим една черта на тема - готини ли бяха Оскарите?

Стилът на Лена Бориславова, българската Амал Клуни

Celebrities преди 2 години

Младата дама, която е неотлъчно до новия премиер на България - Кирил Петков, ни направи впечатление от мига, в който я видяхме. Докато течеше предизборната кампания за народни представители, госпожица Лена Бориславова придружаваше нон стоп, почти, кандидатът за народен представител тогава, колегата си Петков, като от пръв поглед бяха очевидни динамиката, активността, забързаността в поведението на тогава също кандидатът за народен представител Лена Бориславова. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.