Следва

5 години Savage x Fenty: рекламата с Риана, of course

"Бързи и яростни 10": Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джейсън Стейтъм, Чарлийз Терон и на премиерата на "Яростни 10" в Рим

На 12 май в Рим се състоя премиерата на филма "Бързи и яростни 10", на която присъстваха куп звезди от култовия филмов франчайз

 

Celebrities преди 11 месеца

Красиви хора събра събитието в Coliseum в събота - Джейсън Стейтъм и съпругата му Роузи Хънтингтън-Уайтли, Чарлийз Терон, Мишел Родригес, Бри Ларсън, Хелън Мирън, Натали Еманюел и много други.


Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм


Чарлийз Терон


Мишел Родригез


Хелън Мирън


Бри Ларсън


Вин Дизел


Даниела Мелшиор


Наталие Еманюел


Khaby Lame


Медоу Уокър


Шей Шариатзаде и Джон Сина

Изпълнителят на ролята на Доминик Торето, Вин Дизел, позира пред фотографите заедно с Медоу Уокър, дъщерята на друга звезда от "Бързи и яростни" Пол Уокър, който загина през 2013 г. в автомобилна катастрофа.


Медоу Уокър и Вин Дизел

Медоу наскоро разкри в социалните медии, че ще участва в епизодична роля във Fast & Furious 10. „Първият „Бързи и яростни“ излезе, когато бях само на една година! Израснах на снимачната площадка, гледайки баща ми, Вин [Дизел], Джордана [Брустър], Мишел [Родригес], Крис [Лудакрис] и другите на десетки монитори. Благодаря за баща ми, родена съм в семейството на Бързи и яростни. Не мога да повярвам, че сега и аз ще бъда там, с всички, които ме заобикаляха, докато растях ", написа Медоу. Тя също сподели обща снимка с Вин Дизел, който е неин кръстник: актьорът продължи да покровителства и подпомага Медоу след смъртта на Пол.

More Celebrities