Следва

Обожаваме тоалетите на Ирина Шейк за разходки с Леа

Патрик Демпси: най-секси на планетата

57-годишният актьор оглави класацията на списание "People"
 

Celebrities преди 5 месеца

Доктор Дерек "МакДрийми" Шепърд от “Анатомията на Грей” изглежда супер свежо остарял, ако смеем така да се изразим. Единственото ново, което виждаме във външния му вид за последните близо 20 години, е красиво прошарената му коса.

Непреходната привлекателност на актьора очевидно е причината именно той да оглави тазгодишната класация на списание "People" за Най-сексапилен мъж. Въпреки че се натъкнахме на няколко недоволни коментара в социалните мрежи, ние смятаме, че Патрик напълно заслужава “титлата” (четете още: Учени се изказаха: Хари Стайлс е най-красивият мъж на планетата).

В интервю за изданието, Демпси споделя, че е бил шокиран, когато е разбрал и първоначално е помислил, че е шега: "Бях напълно забравил за това и дори не се бях замислял, че мога да съм на първото място."

В надпреварата за най-секси мъж се включиха още Педро Паскал, Тимоти Шаламе, Ъшър, Джейми Фокс и Лени Кравиц, но сините очи, решителната брадичка, искрящите зъби, хармонията в чертите и усещането за непреходна класика при Патрик явно са наклонили везните необратимо.

Демпси се беше отдръпнал малко от светлината на прожекторите, но в края на тази година отново ще го видим на големия екран. Той ще влезе в ролята на италианския състезател от Формула 1 Пиеро Таруфи в новия биографичен филм, посветен на животът и кариерата на Енцо Ферари. Четете повече за лентата тук - Ferrari: първият трейлър с Адам Драйвър и Пенелопе Круз

More Celebrities