Следва

Красивата актриса Чарлби Дийн почина на 32

Първи подробности: Леонардо ди Каприо и украинската блогърка Мария Берегова

Оказа се, че холивудският актьор се е разделил с актрисата Камила Мороне още през юли, въпреки че новината гръмна вчера. Именно тогава Лео започва новия си роман, за който всички говорят сега.

 

Celebrities преди 1 година

Вчера, 31 август, написахме, че раздялата на Леонардо ди Каприо и Камила Мороне е факт. Красивата холивудска двойка беше заедно около четири години и изглеждаше, че любовната история почти неминуемо върви към брак. Неизбежно обаче, след новината за фиаското в романтиката между двамата, и ние, и всички, започнахме да се шегуваме: през юни Камила навърши 25 години  и Лео сметна за правилно да напусне - извънредно характерен момент, предвид факта, че винаги става така с гаджетата на много желания ди Каприо.  

Шегата настрана, но само преди няколко часа стана известно, че всъщност още през юли актьорът е забелязан с украинска инфлуенсърка и дъщеря на влиятелен бизнесмен Мария Берегова. Възпитаничката на елитно бизнес училище и популярен блогър се оказа забелязана на почивка на яхта с Леонардо ди Каприо на Лазурния бряг преди около месец и половина.  

Веднага отбелязваме, че младата красавица отговаря на вкусовите предпочитания на актьора. Тя е на 22 години, активно се занимава със спорт, обича модата и, съдейки по външните параметри, „се вписва“ в любимия му женски тип. Освен това Мария е била омъжена, за, забележете, 30-годишен арабски бизнесмен, но от седмици е разведена. 

Остава да видим колко дълго ще продължи вече потвърденият роман на двойката, защото е известно, че Ди Каприо е главен холивудски ерген и сърцеразбивач с особени предпочитания, що се отнася до възрастовите параметри на момичетата си. Иначе, мисис Берегова е много атрактивна, извън всяко съмнение.  

More from View Sofia

Всяка вечер кулинар: що е поширано яйце и как да ни се получи

Food преди 1 година

Известното френско ястие днес е популярно в цял свят и се сервира не само за закуска, но и като оригинално ястие за обяд или вечеря. Говорим за историята на неговия произход, едновременно споделяйки тайните на приготвянето на перфектното поширано яйце. Само си представете репликата в петък вечер: "Скъпи, поширах перфектно, специално за теб...!" 

Ана де Армас: "Джеймс Бонд е мъж, не жена и не небинарен човек“

Celebrities преди 1 година

Припомняме, че миналата есен излезе филмът "Смъртта може да почака", в който ролята на Бонд се играе от актьора Даниел Крейг за последен път. Наскоро в мрежата се появиха слухове, че тъмнокожа жена може да стане новият агент 007. Също така, според слуховете, Бонд може да се окаже небинарен човек. Създателите на поредицата за Бонд не потвърждават никоя от циркулиращите възможности, все още...

More Celebrities