Следва

Красивата актриса Чарлби Дийн почина на 32

Първи подробности: Леонардо ди Каприо и украинската блогърка Мария Берегова

Оказа се, че холивудският актьор се е разделил с актрисата Камила Мороне още през юли, въпреки че новината гръмна вчера. Именно тогава Лео започва новия си роман, за който всички говорят сега.

 

Celebrities преди 1 година

Вчера, 31 август, написахме, че раздялата на Леонардо ди Каприо и Камила Мороне е факт. Красивата холивудска двойка беше заедно около четири години и изглеждаше, че любовната история почти неминуемо върви към брак. Неизбежно обаче, след новината за фиаското в романтиката между двамата, и ние, и всички, започнахме да се шегуваме: през юни Камила навърши 25 години  и Лео сметна за правилно да напусне - извънредно характерен момент, предвид факта, че винаги става така с гаджетата на много желания ди Каприо.  

Шегата настрана, но само преди няколко часа стана известно, че всъщност още през юли актьорът е забелязан с украинска инфлуенсърка и дъщеря на влиятелен бизнесмен Мария Берегова. Възпитаничката на елитно бизнес училище и популярен блогър се оказа забелязана на почивка на яхта с Леонардо ди Каприо на Лазурния бряг преди около месец и половина.  

Веднага отбелязваме, че младата красавица отговаря на вкусовите предпочитания на актьора. Тя е на 22 години, активно се занимава със спорт, обича модата и, съдейки по външните параметри, „се вписва“ в любимия му женски тип. Освен това Мария е била омъжена, за, забележете, 30-годишен арабски бизнесмен, но от седмици е разведена. 

Остава да видим колко дълго ще продължи вече потвърденият роман на двойката, защото е известно, че Ди Каприо е главен холивудски ерген и сърцеразбивач с особени предпочитания, що се отнася до възрастовите параметри на момичетата си. Иначе, мисис Берегова е много атрактивна, извън всяко съмнение.  

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 1 ден

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 3 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.