Следва

Отстъпки до 25% очакват потребителите в играта „Петък с Yettel“ през април

Triple Trouble: Карли Клос, Клои Севини или Ким К

Много, много добре! Питанката е кое е най-добре.

Celebrities преди 1 година

Карли Клос

Слип роклята е шестващата принцеса на пролетта. Моделът в този конкретен случай поляга на гърдите, оставяйки раменете и гърба отворени, а Карли Клос прави от дрехата, в случая без намек за презрамки, най-перфектната пролетна комбинация. Към роклята в случая вървят елегантни черни сандали, свободно сако със сатенени ревери и малка зелена чантичка, която блести на фона на изисканата вечерна визия. Златните бижута също хармонично се вписват в цялото: минималистичен пръстен, големи обеци и гривна.

Ким Кардашян

Следва друг моден прочит от голяма звезда. Ким Кардашян посети мач на сина си в съблазнително комплектче, което някак си приемаме за униформа в нейния случай. Ким избра втален топ с поло в графитен нюанс и го допълни с широки дънки с висока талия и едри джобове. Тя ги съчетава с много високи обувки в контрастно бяло и футуристични слънчеви очила.

Клои Севини

И сега, черешката на тортата - напълно непредвидимата в стила си на обличане, прекрасна  Клои Севини. Актрисата излезе по пижама, без да я крие под обемни пуловери или бомбър якета. Сивият топ с Мики Маус и скъсените тъмносини панталони от трико са комбинирани с модерно кожено манто в меко кафяво с усещане за скъп на сърцето винтидж. Звездата завърши тоалета с ниски кожени обувки Tabi на Мезон Маржела с чорапки, малка пухкава чантичка през тялото и тесни очила с тъмносиня рамка. Тотална еклектика, издигната до неподозирани висоти. 

В анкетата ни следва логичният въпрос - от толкова много звезден, полярно различен и все пак интересен стил, кой бихте направили свой, поне за укинеда >>> 

Анкета

Готини са, и все пак?

More Celebrities