Следва

Интервю с деца: На лагер съм!

Дизайн за вдъхновение: La Garibaldina Costa Smeralda

Pizza, pasta,spaghetti...

All About Life преди 5 години

Пренасяме се в Италия с едно щракване на пръстите. Копнеем за чаша вино, прясна паста и тирамису за десерт. Мечтаем за италианския залез, а и за техните мъже... Mamma mia! А къде ще живеем ли? Ето тук...

Ла Гарибалдина... Магическото място, скрито в Коста Смералда в близост до плажовете и марините на Сан Панталео. Същинска идилия...

Внимателно създадено, така че да допълни природата без да всява смут. Имотът има шест отделни резиденции: главна част за живеене, спално помещение с четири стаи, четири къщи за гости с общо девет луксозни спални, разположени на 10 212 кв.м. Неутрални тонове, съчетани с дърво, камък и суров метал, създават чувство за провинциално безвремие.

Позиционирана e между зелени хълмове, скалисти образувания, маслинови горички и 18,5 акра морска гледка. Оборудвана е с всякакви екстри на открито - напълно обзаведена външна кухня, барбекю и пещ за пица за красивите залези, както и джакузи за романтичен дух. Всичко това завършва с infinity pool и гледка към архипелага на Ла Мадалена и безкрайни градини за следобедни разходки.

Всичко в галерията горе >>>

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 6 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 1 седмица

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.