Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 24.04 - 30.04

Отстъпки до 25% очакват потребителите в играта „Петък с Yettel“ през април

Петъчната игра в мобилното приложение на Yettel ще зарадва участниците с промокодове за смартфони, смарт часовници и партньорски оферти

All About Life преди 7 месеца

Нови атрактивни изненади очакват всички участници в традиционната петъчна игра в мобилното приложение на Yettel. До края на април с „Петък с Yettel” потребителите могат да грабнат промокодове за намаления до 25% на смартфони, безжични слушалки и модерни смарт часовници. Сред изненадите има и изкушаващи партньорски оферти от „Шарлопов груп“, Top Rent A Car, Booking, Praktis и Escreo. В „Петък с Yettel“ могат да се включат всички потребители на мобилното приложение на оператора, като открият специалния банер на началния екран и изтрият дигиталната скреч карта.

През април потребителите могат да получат 25% отстъпка за смартфон HUAWEI nova 10 SE 128GB, който ще запечата с перфектно качество всеки спомен благодарение на невероятната си 108 MP камера. Намаление от 25% може да бъде открито и за смартфон NOKIA G60 5G 128GB, който е създаден с грижа за природата и заден капак от 100% рециклирана пластмаса. Неговият компактен размер, висококачествена камера с изкуствен интелект и супер плавен дисплей превръщат модела в един от предпочитаните смарт телефони на бранда.

Любителите на активния начин на живот ще бъдат зарадвани с възможността да грабнат 15% отстъпка за страхотните смарт часовниците HUAWEI Watch D и SAMSUNG Galaxy Watch5 40mm LTE. Те са идеалните помощници за постигането на по-добро качество на живот и предлагат удобно и ефективно следене на здравния статус чрез различни жизнени показатели като пулс, сатурация и качество на съня. HUAWEI Watch D предлага и първата за бранда функция за измерване на кръвно налягане чрез специална надуваема каишка. Музиката с кристално качество също е по-достъпна този месец благодарение на безжичните слушалки XIAOMI Redmi Buds 3 Pro, които също могат да бъдат взети с 15% намаление.

“Петък с Yettel” и този месец ще зарадва всички пътешественици с възможност за спечелване на отстъпка от 11% за нощувка във всички хотели на „Шарлопов груп“ и 12% намаление за кола под наем от Top Rent A Car. Сред промокодовете в приложението се крие и 4% кешбек при резервация през booking.com.

Всички, които са решили да освежат своя дом или градина през пролетта, ще могат да играят за 15% намаление от строителния хипермаркет Praktis и 100 лв. отстъпка при поръчка над 290 лв. за всички артикули на боите Escreo.

Участниците в играта могат да изпробват късмета си всеки петък в месеца по веднъж дневно, а спечеленият промокод може да бъде подарен и на близък, който също е част от мрежата на оператора.

Повече информация за играта и нейните условия можете да откриете тук.

More from View Sofia

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Герасим Лукаров за интересните начала и едно преживяване за цял живот

All About Life преди 2 години

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започнахме с Мариана, експерт по дигитално съдържание, продължихме с Катерина, стажант в отдел "Корпоративни комуникации", и Тино, стажант в отдел "Дигитални комуникации", завършваме с:

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 3 дни

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата