Следва

Четиво в четвъртък:"Подчинение" на Мишел Уелбек

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Това лято много сериозно се впуснахме се в приключението здравословен начин на живот и след като вече знаем толкова много...

Movies & TV преди 8 години

Това лято много сериозно се впуснахме се в приключението здравословен начин на живот и след като вече знаем толкова много и напазарувахме всичко, от което имаме нужда, сега спокойно можем и да се отбием до киносалона за кратка почивка преди тренировката довечера. 

Събираме сили с няколко нови предложения от големия екран, които ще ни заредят с много добро настроение и енергия, за да се справим с някоя мъчителна диета преди отпуската.

Но, сега няма да мислим за физически упражнения и глад, а грабваме лист и химикал, за да направим план кои филми къде ще гледаме, защото денят върви и току виж е станало време за гореспоменатите упражнения.

Започваме с една веселяшка история, която е по-скоро за деца, но какво пък, нищо не пречи и ние малко да се позабавляваме с...

"Barbie в рокендрол принцеса" ("Barbie in Rock'n'Royals")

Актьорите: анимация

Режисьорът: Карън Лойд

Сюжетът: Barbie™ влиза в ролята на принцеса Кортни, една модерна принцеса, чийто свят е изцяло променен, когато заема мястото на Ерика, известна рокзвезда. Два много различни свята се сблъскват, когато недоразумение изпраща принцеса Кортни на лагер за рокзвезди, а Ерика на лагер за принцеси.

Докато лидерите на враждуващите лагери се опитват да поправят грешката, Кортни и Ерика се научават да се вписват в света, в който са попаднали, и се забавляват с нови, напълно неочаквани приятели. Когато момичетата разбират, че и двата лагера са пред закриване, те ще трябва да преодолеят различията си, да намерят истинското си „Аз” и да се обединят, за да ни покажат, че всичко е възможно, когато се осмелиш да имаш големи мечти!

Премиерата: 14 август (България)

"Ултра напушен агент" ("American Ultra")

Актьорите: Джеси Айзенбърг, Тони Хейл, Уолтън Гогинс, Бил Пулман, Кони Бритън, Топър Грейс, Джон Легуизамо, Кристен Стюарт, Моник Гардертън, Лавал Крауфорд

Режисьорът: Нима Нуризаде

Сюжетът: Героят на Джеси Айзенбърг (Майк) е обикновено момче от малък американски град. Животът му не се различава по нищо от този на милиони американци на неговата възраст – той работи в местния хранителен магазин, има приятелка, която много обича, и... пуши почти промишлено количество трева. В ролята на неговата приятелка Фиби ще видим Кристин Стюарт. Всичко е на път да се промени, когато мистериозна жена посещава младежа на работното му място. Тя изрича неразбираема за него кодова дума и изчезва. Оттогава започват да се случват странни неща – непознати се опитват да убият героя на Айзенбърг, героинята на Стюарт е отвлечена, а изведнъж се оказва, че момчето има завидни бойни умения. Всъщност Майк е спящ агент на ЦРУ – един от най-дорбе обучените им такива.

Количеството трева, което Майк и Фиби употребяват, неочакваните му бойни способности и отвличането на момичето са гаранция за една комедия, която ще ни разплаче от смях.

Премиерата: 21 август (България)

More Movies & TV