Седмичен ХОРОСКОП - 28.05 - 03.06

Astro преди 5 години

Началото на седмицата ни носи Пълнолуние (29 май, вторник). Луната се намира в знака на Стрелеца, като това ще бъде причината за някои неясни и нестабилни състояния, с които ще трябва да се справим. Това е така, тъй като това влияние ще подчертае и преувеличи всичко – както добрите, така и лошите неща. Сега ще бъдем по-склонни към драматизиране и откриване на проблеми, които не би трябвало да ни притесняват.
През тези седем дни всеки зодиакален знак ще получи свои големи шансове за различен тип реализация, според интересите и целите. Важното за периода е, че имаме избор: дали да се поддадем на склонността си да се тревожим твърде много, или да изберем да се придържаме към предимството, което ни дава Стрелецът – оптимизмът. Тези от вас, които решат да оставят настрана излишните притеснения, ще няма да усетят неустойчивост в действията и решенията си.

Меркурий все още се намира в знака на Телеца. Това ще ни спомогне да получим амбиция за разгръщане на цялата ни пълнота от умения и знания. Но това влияние носи и промени със себе си. Плановете и целите ни може да се променят коренно, срещите и обещанията – да се отменят.
Добре знаем, че под влиянието на Меркурий трябва да бъдем внимателни в отношенията си, тъй като планетата е непредсказуема в много свои аспекти. Редно е да не говорите, преди да сте помислили какво искате да кажете, да не обещавате, без действително да имате намерение да удържите на думата си. Как да направите това най-лесно? Просто бъдете открити към самите себе си. Какво искате? Наистина ли това е правилният подход? Отговорите ли си на важните за вас въпроси, без да се самозалъгвате, то ще спрете да залъгвате и останалите. Така няма да обещавате, а после да промените коренно решението си, защото не сте били наясно със себе си.

Сега имаме шанс да победим във вътрешните си борби, откривайки баланса в разкъсването ни между две противоположности. Ситуациите ще ни притиснат да вземаме решения, а за някои дори и цялото време не ни се струва достатъчно. Затова инстинктите ни ще ни покажат безпогрешно какво да правим, чрез първична реакция. Понякога това е необходимо, особено когато разумът е разкъсван. Това е така, тъй като Венера в рак се противопоставя на Сатурн в Козирог до 2-ри юни. Това са две противоположни сили, които обаче ни карат да се стремим към хармония и примиряване на нашите конфликтни чувства.
 

Хороскоп

Още от Astro