Седмичен ХОРОСКОП - 18.09 - 24.09

Astro преди 7 месеца

Космическата енергия през седмицата ще бъде особено интензивна и променлива, като всички зодиакални знаци трябва да внимават за два основни аспекта. Първо, началото на седмицата идва с преминаването на Слънцето в пряка опозиция на Нептун, което може доведе до по-голяма уязвимост и рискове от болести, измами и несигурност. Кулминацията на събитията ще достигне своя пик на 19 септември (вторник).

За щастие, след тази фаза Слънцето ще се изравни в тригон с мощния Плутон. Макар че това може значително да повиши интензивността на седмицата, то ще ви помогне да проникнете в същността на нещата и ги анализирате. Ако сте достатъчно съсредоточени, ще се справите със сложните вибрации на седмицата.

Следващите 7 дни ще бъдат особено предизвикателни за Девите, Везните и Рибите. Те може да се изправят пред важни решения във взаимоотношенията си, било то в областта на бизнеса, любовта или сътрудничеството. За щастие, със Слънцето в Дева, тази триада може да се заредят с енергия, стига да не се поддава на страхове или тревоги. Везните обаче следва да бъдат особено внимателни, за да не загубят баланса в своето психическо и физическо здраве.
 

Хороскоп

Още от Astro