Седмичен ХОРОСКОП - 13.11 - 19.11

Astro преди 5 месеца

Тази седмица е поредната стъпка напред към сезона на затъмненията, когато Слънцето, Луната и Земята ще се изравнят. До момента на тези астрономически събития обаче, всички зодиакални знаци трябва да се подготвят за новолунието в Скорпион на 13 ноември, понеделник.

То ще насърчи зодиите да се обърнат към вътрешното “Аз” и да изследват различни аспекти на личността си. Въпреки това, поради променливия характер на тази лунация, бъдете внимателни при споделянето на прозренията, които сте получили.

Непостоянната космическа енергия през тази седмица ще бъде най-благосклонна към три зодиакални знака: Рак, Везни и Риби. Всички те, макар да предпочитат свой собствен начин на действие, по-лесно се адаптират към това, което Вселената им поднася. Раците, например, могат да намерят начин да изразят себе си и да покажат творческите си таланти. Везните, въпреки че вероятно ще се сблъскат с някои финансови промени, ще могат успешно да постигнат баланс в живота си, а Рибите ще открият, че тази седмица Вселената ги слуша и изпълнява желанията им.
 

Хороскоп

Още от Astro