Седмичен ХОРОСКОП - 29.01 - 04.02

Astro преди 3 месеца

Тази седмица е оцветена в наситено червени нюанси, донесени от непокорния Марс, който се свързва с бъбривия Меркурий. Тъй като това съединение се разгръща в знака на Козирога, емоциите ни през следващите седем дни ще бъдат неудържими. Влюбените ще откриват начини да изразят силните си чувства към половинката, шефовете ще наградят служителите, които надминават очакванията, а приятелите ще се ангажират с неизменна подкрепа във всички нови предизвикателства.

Силната енергия обаче има две страни и нейното негативно проявление стои скрито зад ъгъла, очаквайки своята възможност да се вмъкне в живота ни. Реактивността на Марс внася усещане за фалшива спешност и затова трябва да сме внимателни, що се отнася до започването на спорове. Преди да го осъзнаем, скромното пламъче може случайно да предизвика пожар с мащабите на природно бедствие.

В тазседмичния пъзел от събития, преживяванията на Близнаците, Девите и Козирозите ще бъдат най-динамични. Близнаците и Девите, управлявани от Меркурий, ще бъдат силно повлияни от съединението му с Меркурий и това ще им помогне да заявят точно и ясно мнението си по въпроси, които пряко ги засягат лично. В същото време Козирогът ще промени своето отношение към околните и с радост ще споделя своите мисли и емоции.
 

Хороскоп

Още от Astro