Месечен ХОРОСКОП - Април 2024

Astro преди 4 седмици

Добре дошли във вашия априлски хороскоп! Няма начин да захаросаме това, което следва: астрологията на тазгодишния април е объркана. Месецът започва ударно в средата на сезона на затъмненията (да се чете: Вълнение! Големи промени! Внезапни промени!), а на 1-ви Меркурий става ретрограден в Овен. И двете влияния на времето ни принуждават да се откажем от желаните резултати и да се подчиним на това, което се случва в момента.

Слънчевото затъмнение в Овен - супер мощно Новолуние - на 8-ми - ще освободи напрежението, което се натрупва от месеци, ако не и години, носейки задоволително и болезнено заключение, което също е ново начало. Само няколко дни по-късно Марс и Сатурн – двете "лоши" планети - се сблъскват. Въпреки че този аспект ще ни накара да се чувстваме като прегазени от влак, той също носи възможност за устойчива решителност и дълбока дисциплина. Желанието да се ангажираме с нещо трудно, макар и само засега, ще държи главите ни над хаоса.

Последният „основен акт“ на април е, когато Юпитер и Уран съвпаднат на 20-ти. Експанзивният Юпитер и непокорният Уран се събират само веднъж на всеки 12 години, така че този аспект не е временно сътресение, а културна промяна! Обърнете внимание на изкуството и музиката, които се публикуват, както и на технологичния напредък и научните открития, които се случват този месец, тъй като всичко това ще даде тона за следващото десетилетие плюс.

Сезонът на Телците започва на 19-ти и точно както обича неподвижният земен знак, нещата ще започнат да се стабилизират. Пълнолунието в Скорпион на 23-ти ще е емоционално, но след като Меркурий започне отново да се движи нормално на 25-ти, нещата ще се наредят. Венера навлиза в своя чувствен домашен знак (Телец) на 29-и, точно както Марс навлиза в дръзкия Овен на 30-и, връщайки както връзките, така и конфликтите обратно към предвидимо темпо. Април нахлува с всякакъв вид хаос, но от другата страна е вълнението, яснотата и спокойствието на новото начало. Честит нов месец!

Хороскоп

Още от Astro