Седмичен ХОРОСКОП - 08.04 - 14.04

Astro преди 3 седмици

Ще ни заклеймите за негативни астролози, но астрологично тази седмица е може би най-трудната за 2024 г. Но е и най-дълбоката! Просто няма начин да избегнем напрежението и стреса, които идват с промяната и новите начала. Небесните събития на май и юни са много по-благосклонни, така че нещата ще се балансират в бъдещето. Действайте бавно и останете хидратирани.

Слънчевото затъмнение в Овен в понеделник е момент на криза, но и на изцеление, от неща, които се натрупват вече месеци. Това, което се случва тази седмица, е интензивно и кулминационно, но също така не е изненадващо. Подобно на малки кълнове, избуяващи от земята, ние вече не сме само семена с потенциал. Това слънчево затъмнение ни излага на стихиите. Трябва да решим какво следва. В същото време Марс съвпада със Сатурн в Риби в сряда. Добрата новина с Марс в съвпад със Сатурн е, че това, което ни тревожеше през последните две години, най-накрая свършва. Лошата новина с Марс в съвпад със Сатурн е, че доставя изцяло нов набор от проблеми. Хей, поне приключихме със старите "дертове"!

Меркурий все още е ретрограден, добавяйки допълнителни закъснения и грешки в комуникацията към и без това трудната седмица. Но в четвъртък ретроградният Меркурий се среща със Слънцето, внасяйки кратък момент на яснота в иначе шеметното време. 

Хороскоп

Още от Astro