Седмичен ХОРОСКОП - 02.10 - 08.10

Astro преди 6 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Представителките на зодия Овен ще имат успешна седмица, тъй като през нея те ще открият решение на всяка трудна ситуация в живота им. Някои неща ще имат по-бавно развитие, отколкото ви се иска, но важното е, че ще имате отговорите на всички въпроси, които са важни за вас.
Междувременно, в отношенията ви с останалите могат да възникнат известни конфликти, но те ще бъдат по-скоро полезни. Така ще разберете чуждата гледна точка, а и ще имате повод да бъдете искрени относно неща, които сте премълчавали досега. Важно е все пак да запомните, че в спор се влиза с разумен аргумент. Ако нямате такъв, то е абсолютно безсмислено да спорите.

В началото на седмицата определени ситуации изкарват друга страна от вас – по-категорична и уверена. Това може да се дължи на известни препятствия, с които ще се сблъскате, но накрая ще бъдете доволни от развоя на нещата, тъй като всичко това ви е накарало да станете по-смели и вярващи в позицията си.

От сряда до петък се отдайте на всичко, което обичате, независимо от натоварения ви график. Романтиката може да бъде внесена дори в най-ежедневните ни действия. Най-вече от вас зависи колко приятна ще бъде седмицата ви.

През уикенда имате много енергия, която да оползотворите така, както желаете.

Етикети

Хороскоп

Още от Astro