Месечен ХОРОСКОП - Декември 2017

Astro преди 6 години

В своето пътешествие около Слънцето „тежките“ планети от Слънчевата система са се събрали в една, „земна“ система, от гледна точка на половината от зодиакалните знаци. От Везните (Марс е там до 10-ти декември) до Овните, където Уран вече се намира седем години. През зимата в тази половина се намират Слънцето и малките планети, усилвайки гравитацията в слънчевата система.

През първата седмица на декември се усилва влиянието в сектора на Стрелците: вече две години и половина там се намира Сатурн и до 11-ти декември около него се извива Меркурий. Това оказва специфично влияние на информационната сфера и деловите комуникации. От 1-ви до 26-ти декември 2017 г. Венера се намира в Стрелец, украсявайки с романтичен привкус любовните отношения. Създават се предпоставки за запознанства с хора от други народности и пътешествия.

Романтиката присъства максимално в живота ни от 10-ти до 18-ти декември, а от 18-ти до 28-ми любовните отношения имат голяма възможност да прераснат в брак. Разбира се, по този път първо ще тръгнат Стрелците, само че и представителите на другите зодии, които искат да устроят живота си, също ще получат този шанс. Доколкото Венера владее личните финанси, през този период за някои те ще дойдат в огромно количество, а за други ще се наложи да лавират, за са се справят със ситуацията.

Хороскоп

Още от Astro