Месечен ХОРОСКОП - Януари 2018

Astro преди 6 години

Марс в Скорпион образува тригон с Нептун в Риби до 13-ти януари. Това влияние ни кара да овладеем личните си убеждения, да израснем духовно, като тази енергия ни стимулира в полезна и продуктивна насока. Това е страхотно начало на новата 2018 г. Още в първия й месец много от нас ще направят важни равносметки, ще скъсат със стари навици, с „отровни“ отношения и дори с вещи, които вече не са ни необходими. Новото трябва да бъде допуснато, за да може да се освободи поле за изява на развитието.

Позицията на Нептун ни кара да осъзнаваме много. Сега получаваме отговори на много въпроси, които досега са ни измъчвали. Сега творческото ни Аз се пробужда, еуфорията покрай новия старт ни обзема и всеки от нас, малко или много, ще се опитва да се усъвършенства, ще вложи малко повече старание в дейностите си, като ще търси смисъла във всичко. Всяко нещо, което е лишено от съдържание, ще ни създава усещането за това, че губим време, което никога не може да ни бъде възвърнато.

Венера е в Козирог до 19-ти януари, като влияе главно на отношенията ни. Сега много връзки (приятелски, семейни и любовни) ще се затвърдят, а други ще бъдат прекратени или ограничени до минимум. За всичко това ще си има основателна причина. Много ще осъзнаят колко големи късметлии са, че да работят това, което искат. Други пък ще си дадат сметка, че не желаят да се занимават с това и пред тях има много различни възможности, на които трябва да откликнат. Венера ни кара да оценяваме нашите цели и постижения, като подсилва желанието ни да грабнем шансовете, които ни предоставя Новата година.
 

Хороскоп

Още от Astro