Седмичен ХОРОСКОП - 01.01 - 07.01

Astro преди 6 години

Пълнолунието в Рак на втори януари подчертава емоциите, подкрепяйки всички дейности, които ни карат да преживеем катарзис и ни извисяват духовно. Майчиният инстинкт е пробуден и сме склонни да се държим много по-закрилнически към хората, на които истински държим и обичаме.

Венера в Козирог образува секстил с Нептун в Риби. Това състояние ще продължи до седми януари, като носи вдъхновяваща и творческа любов към изкуството, духовността, креативността и градивното развитие.

Нептун ни кара да открием духовно усъвършенстване в любовта – топлината, която усещаме от човека до нас, от близките и приятелите ни, ще бъде основен мотив за действията ни.

В работата си ще бъдем много по-амбициозни, но и заредени с повече идеи. Тези благоприятни сили ни носят много възможности, които трябва да бъдат оползотворени. Често решенията трябва да бъдат взети почти веднага. Това ще уплаши някои по разсъдливи зодиакални знаци, които имат нужда от повече време за размисъл. Но времето няма да изчаква никого – ще води желаещите и ще влачи нежелаещите. Това е време, в което ще научим важни уроци, които ще ни помагат във всеки възможен план, в който искаме да се развиваме.
 

Хороскоп

Още от Astro