Годишен ХОРОСКОП - 2018

преди 6 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

2018 г. ще ви накара да вярвате повече в себе си, освобождавайки се от страховете си. Ще разберете, че когато една врата се затваря, се отваря друга. Ще гледате на живота малко по-спокойно, макар че това не означава, че ще неглижирате случващото се около вас.

Просто ще спрете да се тревожите за всичко, тъй като това не ви прави никаква услуга. Продължавайте смело напред!

Работа, кариера и бизнес

Тази година ще работите по-упорито, за да се сдобиете с подходящите контакти и връзки. Вие имате цели и ги преследвате устремено. Ще започнете нещо ново, което ще ви даде повече възможности. Искате да се усъвършенствате в множество аспекти, за да можете да избирате.

Тези от вас, които са предприемачи и мениджъри, ще получат сътрудници от други градове или държави. Много ще успеят да разширят бизнеса си, реализирайки свои планове, започнати още през изминалата година.

Други представители на зодията пък ще имат невероятния шанс да покажат своите таланти, които до момента не са развивали или практикували. Това ще ви доставя огромно удоволствие, тъй като ще ви се отдава, а и ще правите това, което обичате. Голяма част от вас ще пътуват на чести командировки, а други дори ще се преместят в друг град или държава през 2018 г., където ще усъвършенстват кариерата си.

Професионалните действия са най-благоприятствани през първата половина на годината. Лятото ще бъде по-трудно. Юли и август са особени месеци за много зодиакални знаци. Тогава се пораждат редица проблеми и ангажименти, които могат да ви донесат дискомфорт. От друга страна обаче, това ще ви научи да бъдете по-гъвкави и да мислите за решения.

Някои от вас могат да станат жертва на интрига, която рискува добрата ви репутация. Трябва да излезете елегантно от ситуацията. Девите умеят това перфектно, като в същото време не позволяват никой да злоупотребява с вниманието и времето им. В много отношения ще трябва да промените подхода си и да откриете по-добър.

Пари

По отношение на финансите, тази година ще бъде относително благоприятна. Ще бъдете стабилни, стремейки се към повече. Пред вас ще има такива възможности, така че, с малко късмет, можете и да сполучите. Голяма част от вас ще имат късмета да разполагат с достатъчно доходи, за да предприемат всичките пътувания, които им се иска през годината.

Любов и семейство

В личния ви живот всичко ще бъде наред през 2018 г. Възможно е много от вас да подновят стари отношения с любовен партньор, който все още е в сърцето им. Други пък ще продължат вече затвърдените си връзки, повеждайки ги на следващ етап. Някои ще заживеят заедно, а други ще мислят за брак и деца. При всички случаи Девите ще имат късмет в любовта през 2018 г. Необвързаните ще имат възможността да срещнат някого, който да ги разбира напълно и с когото могат да споделят най-големите си вълнения.
Останалите ще бъдат обсипани от обич и внимание.

В семейството много от притесненията могат да бъдат свързани с деца. Тези от вас, които са родители, ще имат нужда от съвет и подкрепа, защото ще им бъде трудно да се справят с някои неща. Останалите пък ще се радват на топла семейна среда, като някои дори ще подобрят определени роднински отношения. Някой родственик може да ви бъде полезен в бизнеса и работата, свързвайки ви с правилните хора.

Ако има конфликти в семейството, то те ще бъдат на основата на стари задължения и обещания, които не са изпълнени. Не всичко, което сте планирали, ще се изпълни, но е напредък, че дори част от тези планове ще се осъществят. Радвайте се на това, което имате в дома си, защото понякога стремежът към друго ви отнема вниманието към настоящото благо. Да, трябва да се целите нависоко, но през това време не подминавайте през хубавите неща в живота си повърхностно. Насладете им се.

Планетите ще се успокоят през есента и леките летни истерии ще бъдат забравени.

Здраве

През 2018 г. сте здрави, енергични и привлекателни. От вас ще струи невероятна енергия, която ще бъде като притегателна сила за останалите. Грижата ви за себе си ще ви дава възможността да се развивате във всяко друго отношение.

През летните месеци сте по-лабилни здравословно, тъй като ще бъдете подложени на повече стрес. Затова бъдете внимателни – наспивайте се и се хранете добре.

Етикети

Хороскоп

Още от