Седмичен ХОРОСКОП - 22.01 - 28.01

Astro преди 6 години

РАК 22.06 – 23.07

През тази седмица Раците ще преживеят емоционални събития, свързани със стари приятели и близки, които отдавна не сте виждали и чували. Периодът обаче ще ви срещне и с много нови и интересни хора, с които ще създадете нови контакти. Мнозина от вас ще помогнат много на приятели, които са в процес на важна промяна в живота си.

Ще получите новина, свързана с мъж, който участва в живота ви. Това може леко да ви обърка, но ще провокира различни действия и промяна в подхода ви. Сега е време за благоприятното развитие на ваши планове, за разчистване на проблеми и притеснения, които сте имали напоследък. Може да очаквате приятни изненади от близките си, които ще направят дори и по-сложните моменти на седмицата незначителни, на фона на усмивките, които ще имате на лицето си.

В началото на седмицата направете смела стъпка. Позволете си да бъдете по-екстравагантни и се оставете на екстремното да ви завладее. Притесненията ви поставят граници. Освободете се от тези граници – само крачка ви дели от незабравими изживявания във всяко едно отношение.

От сряда до петък не трябва да се интересувате от това какво мислят хората за вас. Резултати ще говорят по-силно от каквито и да било обяснения. Дори и сега да сте неразбрани, по-късно ще бъдете образец.

През уикенда използвайте чара си повече. Не предполагате колко магнетична енергия имате в себе си.
 

Хороскоп

Още от Astro