Седмичен ХОРОСКОП - 22.01 - 28.01

Astro преди 6 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

За Девите тази седмица готви различни романтични срещи, както и топли семейни събирания, които ще изпълнят душата ви с радост.

Сега ще се срещнете с нови хора, а пред някои о тях ще представите своите нови идеи и планове, свързани с личния ви живот. Това означава, че съдбата ще ви срещне с такива персони, които ще усетите близки много бързо, отпускайки се пред тях.

Седмицата е благоприятна за годежи и сватби. Звездите покровителстват влюбените.
Опитвайте се да избягвате конфликти от всякакъв род, защото това влияе пряко на здравето ви. Имате нужда да бъдете спокойни, защото преминавате през важен период от живота си, правейки важни стъпки. Съсредоточени и устремени сте, но нищо не трябва да ви пречи.
Ако планирате пътуване през тази седмица, то проверете дали всичко е изрядно с организацията.

Тайната на седмицата е да бъдете по-гъвкави. Разбирате това в понеделник и вторник, когато попадате в ситуации, изискващи именно това. Плановете на „играта“ ще се променят няколко пъти, но това не трябва да ви притеснява – просто преценете кое е най-добре за вас и действайте.

От сряда до петък много хора ще имат нужда от вашата помощ, съвет и подкрепа, поради което ще се стараете да бъдете онези, които са там за всички. Не забравяйте обаче, че имате и свои тревоги на главата. Не поставяйте себе си на последно място.

През уикенда ситуациите, в които попадате, ви позволяват да покажете истинските си цветове. Не пред всекиго можете да кажете онова, което наистина мислите и ви вълнува, тъй като това няма да бъде правилно оценено, затова предпочитате да мълчите. Е, през уикенда ще извадите късмет.

Хороскоп

Още от Astro