Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

Astro преди 6 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рака, то през тази седмица ще имате някои по-скучни дни от обикновено, но пък пред вас ще се отвори възможността да си починете и да се възстановите от някои физически или емоционални натоварвания напоследък. Почивката е нещо необходимо, а често бива забравяна.
Много от вас ще имат повод да се срещнат с приятели или роднини. Причината за това ще бъде някакъв празник празник или важно събитие в живота им.
Общуването е важно през тази седмица. Ще завържете нови контакти, които ще ви бъдат полезни в бъдеще, особено в професионален план.
Възможни са пътувания, които ще бъдат с цел предварителна подготовка на нещо, което искате да реализирате скоро, или ще направите определено проучване.

Ако в началото на седмицата не сте имали планове за разпускане, партита и събирания, то си направете такива. Трябва да отделите малко време за мързелуване и почивка. После ще бъдете двойно по-продуктивни.
От сряда до петък хората са привлечени от вашите големи идеи. Важно е да знаете, че тъкмо правилните лица се вслушват в това, което казвате. Затова не говорете празни приказки. Разговорите, които ще проведете през тези дни, ще бъдат от решаващо значение.
През уикенда ще трябва да разчитате на някого, за да постигнете определена цел.
 

Хороскоп

Още от Astro