Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

Astro преди 6 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През тази Седмица мъжете около Скорпионите ще бъдат главни причини за неочаквани събития и основни промени в плановете. Тези хора ще ви ангажират по някакъв начин, но в никакъв случай в негативен аспект. По-скоро тези промени касаят техния личен живот, в който участвате и вие. Възможни са годежи и сватби.
Сега ще наблюдавате развитието на ваши проекти, които сте започнали преди време. Периодът също така е благоприятен за разговори и срещи във всякакъв аспект. В професионален и личен план общуването също ще бъде от решаващо значение.
Тези седем дни вещаят всякакви приятни изненади. В повечето случаи те ще имат връзка с пари, финансови документи и печалби. Някои от вас ще имат възможността да си уредят по-добро заплащане.

В началото на седмицата любовният ви живот претърпява някои препятствия. Но това е нормално – не може винаги всичко да е перфектно. Компромисът е нещо ценно, което малко хора умеят да правят. В тази ситуация обаче е нужно тъкмо това. Това не означава да жертвате нещо, което е важно за вас, а просто да уважите и решението на партньора си.
От сряда до петък разбирате, че хората, с които влизате в пререкания, всъщност са хората, които наистина ги е грижа за вас, също както те са важни за вас. Така оценявате това, което имате. Междувременно ще бъдете продуктивни и ще успеете да постигнете много през тези дни.
През уикенда ще се насладите на щастливи събития, с които ще запомните периода.
 

Хороскоп

Още от Astro