Седмичен ХОРОСКОП - 05.03 - 11.03

Astro преди 6 години

На пети март Меркурий и Венера съвпадат в Риби, слагайки акцент върху нуждата и способността за общуване в любовта. Когато става въпрос за любов, се има предвид любовта във всяка нейна форма – отдаденост към това, което правим, любов към хората, които са важни за нас, както и към любимите неща, които оценяваме около себе си. Комуникацията ще бъде важна във всички тези аспекти. Чрез нея ще можете да изразите чувствата, идеите и страстта си.

От шести март Меркурий навлиза в Овен и ще остане там до 13-ти май, оставяйки у нас необходимост от усамотяване, фокус върху себе си и собствените си мисли. Трябва първо да хармонизираме отношението към самите нас, а след това ще открием хармонията във всичко останало.

Съсредоточието попада върху новото в нашия живот. Това обаче носи със себе си и някои обръщания към старото. Трябва да приключим стари въпроси, проблеми, отношения и недоразумения, за да продължим напред с чиста съвест и сърце.


Новият опит е от значение. Сега той отваря очите и за много неща, които в миналото ни са останали незабелязани. Виждаме грешките си по-ясно, съзнавайки, че трябва да се променим. Но промяната трябва да бъде както вътрешна, така и външна. Нашите мисли, чувства, знание за правилен подход трябва да резултират практически. Не може да оставим нещата на нивото на мисленето и чувството. Необходимо е действие.

До 31-ви март Венера е в Овен, засилвайки привличането. Ще се чувстваме притеглени от красотата, очарованието около нас, а също така и от любовта. Докато Венера „сработва“ с Овена, любовта и красотата са главните двигатели на действията ни. У нас се поражда желание да ги видим красивото и ценното като отражение на самото себе си, като осветляващо всичко около нас.

Покровителствана е и смелостта на воина. Сега сме по-решителни и открити, по-пламенни и жадуващи да изразим себе си. Сега е моментът на завоевателят. Покорявайте нови върхове, търсете нови хоризонти и се обогатявайте от нови перспективи.
 

Хороскоп

Още от Astro