Седмичен ХОРОСКОП - 12.03 - 18.03

Astro преди 6 години

РИБИ 20.02 – 20.03

През тази седмица Рибите ще бъдат затрупани от информация и оплаквания, идващи от хора, които се чувстват предразположени да споделят проблемите си пред тях. Вие сте всеотдайна зодия, способна на емпатия. Но това не означава, че трябва да понасяте всичко това. Помислете и за себе си. Първо разрешете вашите проблеми, а после тези на другите.
Периодът изисква от вас по-голямо внимание при работа с финансови документи, както и при всякакви ангажименти, свързани с пари. Възможни са грешки и усложнения.
Избягвайте конфликтите – те няма да разрешат въпросите, за които се надявате конфронтацията да даде край. Хората срещу вас ще имат тенденцията да остават на същото мнение, независимо колко са силни аргументите ви.

Седмицата ще започне романтично. Това ще ви донесе огромна усмивка на лицето. Междувременно – всички около вас ще се опитват да ви ангажират с проблемите си. Отдайте повече внимание на позитивите в живота си сега.
От сряда до петък ще сте по-разсеяни, но и много претоварени от работа. Затова бъдете изключително внимателни при важните действия, тъй като сте склонни към грешки.
През уикенда се наслаждавайте на себе си и любимите си занимания.
 

Хороскоп

Още от Astro