Седмичен ХОРОСКОП - 09.04 - 15.04

Astro преди 6 години

До 15-ти април Венера в Телец образува аспекта на тригона със Сатурн в Козирог. Този аспект има най-вече благоприятно влияние, носейки късмет, облекчение и хармония. Това ни провокира да се освободим от тежестта, която носим в душата си, да прекратим „отровните“ отношения и да започнем нови – обогатяващи, крепки и ценни. Сега е подходящият момент за даване на обещания, за изпълнение на дългове, както и за прилагане на най-съкровените ни убеждения, мечти и добродетели на практика. Това е така, тъй като в момента сме по-откровени към самите себе си, а съответно и към света навън.
Много от нас ще се почувстват готови да действат, а други ще бъдат подтикнати от обстоятелствата. Марс и Сатурн съвпадат в Козирог до 14-ти април, което определено ни прави по-продуктивни и решителни. Разбира се, всяка ситуация е строго индивидуална, поради което всеки от нас трябва да обърне внимание на онези аспекти в живота си, които са най-активни и притежават най-голям потенциал. Тъкмо там се крие отговорът на това кое е правилно и кое не. Позитивната енергия, градивните ви сили трябва да са насочени към най-обещаващата посока.

Влиянието на Меркурий може да създаде известно неразбиране и объркване в някои отношения. Затова откритостта ви може да остане неразбрана, но е важно да знаете, че правилните хора ще са наясно какво имате предвид. Огромен прогрес е дори фактът, че самите вие сте наясно със себе си и това, което ви е необходимо. Затова в някои ситуации ще действате по-скоро сами, но това ни учи, че доста често е най-добре да разчитате предимно на себе си. Светът ще приеме вашата позиция, стига да стоите достатъчно твърдо на нея.
 

Хороскоп

Още от Astro