Седмичен ХОРОСКОП - 16.04 - 22.04

Astro преди 6 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През тази седмица Козирозите ще стабилизират финансовото си положение. Сега може да се радвате на приходи към семейния бюджет, които ще решат много проблеми. Всичко това няма да бъде случайно, а ще дойде чрез работата ви, така че усиленият ви труд ще бъде възнаграден.
Периодът благоприятства решаването на въпроси, свързани с имоти. Сега е правилният момент да направите някоя голяма стъпка в това отношение.
Ще изживеете едно разочарование в лицето на една жена, която по някакъв начин няма да бъде коректна към вас. Трябва да си направите някои равносметки в това отношение.
Интересни разговори предстоят на тези от вас, които имат необходимост да разрешат много проблеми в главата си. Това ви прави по-отворени към разговори, а тъкмо в тях често се научават най-ценните уроци.

В началото на седмицата виждате, че много хора могат да бъдат разочароващи, но други – очарователни. Затова съдете по действията, а не по предразсъдъците, които имате от предишен опит. Понякога трябва да взимате нещата сами за себе си, особено що се отнася до хората.
От сряда до петък се справяте чудесно с купища задачи. Продължавайте в същия дух. Колкото по-бързо се справите със задълженията, толкова повече време ще имате за кроене на бъдещи планове.
През уикенда открийте нов начин да се забавлявате.
 

Хороскоп

Още от Astro