Седмичен ХОРОСКОП - 16.04 - 22.04

Astro преди 6 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рака, то през тази седмица ще ви зарадват новини в личен план. Те ще бъдат свързани с дете, бременност или важно събитие в живота на млад роднина.
Любовните ви преживявания през този период ще бъдат невероятни. Ще си заслужава да споделите това с приятели и близки. Имате повод за вълнение. Периодът е подходящ за сключване на брак, както и за започването на сериозни връзки. В момента не сте объркани, а напълно наясно със себе си, което прави избора ви перфектен.
Можете да разчитате на подкрепата на близките ви хора, особено когато имате нужда от съвет и кураж за ново начинание или голяма стъпка.

Не се страхувайте да действате най-сетне. Отдавна преценявате момента, пресмятате бюджета, питате се какво е необходимо на първо време. В началото на седмицата сте на прага да направите някои от решенията си реалност, независимо дали става дума за купуването на нов диван за дома, или за смяна на работата.
От сряда до петък се вгледайте повече в детайлите, каквото и да правите. В отношенията си, в работата си, в избора си – малките подробности са истината.
През уикенда ще се радвате на романтика.
 

Хороскоп

Още от Astro