Седмичен ХОРОСКОП - 16.04 - 22.04

Astro преди 6 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везните, то през тази седмица трябва да гледате много реалистично на финансовите си дела. Не трябва да имате прекалено големи очаквания за нещо, което изисква по-голям бюджет и време. Недейте да бързате да правите планове за приходите си, които трябва да получите в бъдеще. Разчитайте на това, с което разполагате сега. Другото не е напълно гарантирано и всичко може да се провали. Така ще избегнете груби грешки и сериозни проблеми.
Ако правите важна стъпка в живота си, то бъдете готови за всеки удар. Много неща могат да се объркат, но и доста от тях могат да се предвидят. Ако проследите всичко в детайли, то можете да се застраховате от много проблеми.
Емоционалните събития през тази седмица ще бъдат свързани с жена от семейството ви. Емоциите ви ще бъдат по-скоро позитивни, отколкото негативни.

В началото на седмицата всички събития целят да ви върнат на Земята. Да, хубаво е да мечтаете, но мечтите ви трябва да бъдат в синхрон с живота и реалността. Можете да разчитате на помощта на близките ви за бъдещите ви планове, но засега е добре да се придържате към това, което имате в момента.
От сряда до петък всичко тече на бързи обороти, затова и вие трябва да реагирате бързо. Нямате време да витаете в облаците.
Любовта и страстта ви към определена дейност ще се увеличи. Разбирате какво искате да правите и с кое не бива да правите компромис.
През уикенда се опитайте да си починете от работния шум и ангажиментите.
 

Хороскоп

Още от Astro