Седмичен ХОРОСКОП - 16.04 - 22.04

Astro преди 6 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През тази седмица Скорпионите ще имат интересни любовни преживявания. Тъкмо в любовта откривате все повече себе си, а това отваря очите ви за всичко останало. Тези от вас, които са във връзка от известно време, преминават на следващ етап в отношенията си. Тези, които са необвързани, тепърва ще започнат нова връзка. Периодът благоприятства романтичните взаимоотношения. Любовта ще дойде неочаквано при някои от вас. Може да се окаже човек, когото познавате отдавна, но сега виждате с нови очи.
Избягвайте конфликти, особено на работното си място. Няма да имате никаква полза от тях, независимо дали сте прави, или не. Трябва да бъдете склонни към компромис.
Ще имате финансови отношения с хора, с които делите общи бизнес интереси.

В началото на седмицата се чувствате уверени и неудържими. Имате много поводи за радост, а дребните проблеми дори не ви правят впечатление. Отделете малко повече време за приятелите си. Имате нужда от тяхната компания, а и те от вашата.
От сряда до петък ключът към щастието е търпението. Налага ви се да бъдете търпеливи в много отношения. На това пък ви учи реализиран план, чиито резултати ви радват тъкмо сега. Това може да се отнася до личния ви живот, както и до работата ви. Проявили сте търпение и сега виждате как чудесно се получава всичко. Трябва да го направите отново.
През уикенда от вас струи невероятна енергия. Всички искат да са в компанията ви.
 

Хороскоп

Още от Astro