Седмичен ХОРОСКОП - 30.04 - 06.05

Astro преди 5 години

В последния ден от месец април ни очаква Пълнолуние в Скорпион. Влиянието му ще се отрази на цялата седмица, тъй като тази фаза на Луната ни носи много интензивни чувства. Сега ставаме по-сензитивни за хората около нас, за собствените ни желания, за реалността. Макар и стъпили здраво на земята, сега сме окрилени да мечтаем, впускайки се към възможното. Само мислите не ни задоволяват: искаме да действаме, претворявайки тези мисли в практика и дейност.

Пълната Луна ще допринесе за някои емоционални драми при друга част от хората, които съвсем неочаквано осъзнават важни аспекти от живота си. Това обаче ще се развие позитивно, бидейки преломен момент, който е отворил очите им.
Интензивните желания и онова, което ги провокира, разкриват много за това кои сме ние, кои са другите около нас и как трябва да постъпим. Чувството за свобода е по-засилено, поради което всички ще искаме да се отървем от товара на проблемите и отровните влияния в живота си. Това означава да разчистим всички неуредици и сметки, задължения и дългове, започвайки на чисто.

Марс и Плутон съвпадат в знака на Козирога. Този аспект ще ни съпровожда през цялата седмица, завършвайки на 8-ми май. Това е рядък аспект, който се случва поне веднъж на няколко години. Докато тези две планети са „подравнени“ в Козирога, можем да очакваме по-високо ниво на конфликти. Това се дължи както на силния порив да преследваме желанията си, така и на факта, че се сблъскваме с чуждите такива. Тук се намира въпросът за това къде е редно да се направи компромис, кой го заслужава и кой съвсем не бива да бъде пренебрегван като личност.
Както знаем, целта на съвпада е да доведе до баланс. Без да има конфликт, „игра на силите“, сблъсък, то не би могла и да се извоюва и хармонията.
 

Хороскоп

Още от Astro