Седмичен ХОРОСКОП - 14.05 - 20.05

Astro преди 5 години

Меркурий навлиза в Телец (13 май – 29 май) и комуникациите ни ще бъдат съсредоточени върху градивна почва. В професионален план това означава икономически растеж, а в личен – изясняването на въпроси и притеснения.
Ако сега се налага да се справяте с документи, договори и други бизнес процедури, то това е подходящият момент да го направите.

Марс се намира във Водолей от 15 май и ще остане там чак до 14 август. Марс е войнствена планета, а когато се движи чрез Водолея, натрупването на енергия и жизненост са факт. Сега се насочваме към по-хуманитарни проекти и у нас се събуждат най-творческите ни способности. Колкото и задължения да имаме, колкото и парични въпроси да висят във въздуха, сега ще ги разглеждаме през нов критерий. По какъв начин това има значение за вас? Как влияе на останалите? Това са въпроси, които ще помогнат за изпъкването на важните за вас неща. Паричният успех не е самоцел – вие искате да направите нещо с тези доходи, да им придадете живот и приложение, което ще ви донесе радост.

На 15 май ни очаква Новолуние в Телец. То призовава да приемем новото, а старото да оставим зад себе си, ако то няма приложение в настоящето. Придържането към миналото е само в наш минус. В момента фокусът трябва да бъде във всичко случващо се около нас.
Телецът поставя Луната в много възвишен аспект, който помага да изпъкнат нуждите ни, както и най-съкровените ни желания. Това води със себе си и дребни промени в ежедневието, които обаче спомагат за цялостното ни придвижване напред.
Търсете стойността на това, към което сте се насочили. Но търсете вашата стойност и как това е важно за вас. Междувременно не забравяйте да се наслаждавате на всичко прекрасно, което ви заобикаля. Чрез вълнението от новите преживявания влиянието на Луната ни кара да отворим очи за някои красиви истини.
 

Хороскоп

Още от Astro