Седмичен ХОРОСКОП - 21.05 - 27.05

Astro преди 5 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Девата, то тази седмица ще остане в съзнанието ви с невероятни спомени. Неочаквани пътувания, срещи и запознанства ще изпълват дните ви. Приключенският ви дух е по-буден от всякога, а вие не спирате крилете му.
Седмицата ще се характеризира с динамика и действие. Всичко, което желаете и целите, е изпълнимо, но не с чакане и бавене. Нямате причина да стоите у дома. И ангажиментите ви, и разпускането трябва да се случват с активно действие и комуникация.
Старайте се да прекарвате повече време сред интересни и продуктивни хора, за да черпите и от тяхната енергия. Вдъхновението ви дебне отвсякъде, така че му позволете да ви завладее.

В началото на седмицата искате ударно да свършите всичко, с което сте ангажирани. Действително нямате причина да чакате, но недейте и да прекалявате с бързането. Качеството на свършената работа е от най-голямо значение.
От сряда до петък се налага да поемете риск, с изглед към нещо позитивно, но трябва да сте готови за последиците.
През уикенда бъдете по-снизходителни към останалите и оценявайте качествата им. В крайна сметка, те правят всичко, което могат – също като вас. Затова не избързвайте с даването на негативни оценки. Предразсъдъците ще ви попречат.
 

Хороскоп

Още от Astro