Седмичен ХОРОСКОП - 11.06 - 17.06

Astro преди 5 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През този период Близнаците ще се получат неочаквана материална придобивка. Късметът е на ваша страна, така че можете да внесете малко риск в ежедневието си. Разбира се, не го насилвайте, но нищо не пречи да направите нещо забавно.
Тези седем дни вещаят интересни събития, свързани с хубави новини, спонтанни пътувания или планове. Това ще направи сивите дни по-цветни, внасяйки повече емоция и адреналин в живота ви.
Очаквайте и събирания с роднини и приятели. Ще имате и някои ангажименти, свързани със семейството. Трябва и да запомните, че невинаги можете да разчитате на хората около вас и трябва да се справяте сами.

В началото на седмицата трябва да се уверите, че сте планирали всичко, което е важно за вършене. Ще ви бъде по-трудно от обикновено да се мобилизирате.
От сряда до петък плановете не работят и ви очакват решения в последния момент. Те обаче имат само позитивна насока. Оставете се на течението и не се противопоставяйте на спонтанността на събитията.
През уикенда недейте да отлагате действия, които отдавна чакате да извършите. Изборът ви трябва да се състои, а не само да бъде помислен.
 

Хороскоп

Още от Astro